Hirdetés

Hamarosan jönnek a Fortnite gyűjtögetős kártyák és a matrica albumok!

Komoly együttműködést sikerült összehoznia az Epic-nek és a Panininek

Hirdetés

A Hasbro után egy újabb hatalmas céggel sikerült megállapodást kötnie az Epic Games-nek, hisz a Paninival karöltve gyüjtőgetős kártyákat és matricaalbumokat adnak ki 2019 első felében.

Először csak Amerikában lesznek elérhetőek a kártyák, vagy Online rendelhetjük meg a Panini boltjából. Egy előrendelhető bundle már elérhető az oldalon, amiben összesen 24 paklit találunk 60 dollárért, tehát több mint 15 ezer forintért. Ez egyébként 144 sima és 9 exkluzív kártyát tartalmaz.

Ez az egész kollekció "jó pár karaktert, tárgyat és más a játékban megtalálható ikonikus dolgokat tartalmaz majd", legalábbis a bejelentés szerint. Ezekbe beletartoznak a skinek, fegyverek, töltőképernyők és fotók is a pályáról. Nem csak egy egyszeri alkalomról lesz szó a Panini szerint, mivel mostantól folyamatosan frissíteni szeretnék a repertoárt, ha újdonság érkezik a játékba.

A Panini nem csak Amerikára szeretne koncentrálni, még idén megpróbálják az egész világon árusítani a kártyákat. Ez lesz az Epic Games negyedik komolyabb, kézzel fogható játékuk, mivel eddig a Funko!-val a Hasbro Nerfjével és a McFarlane akciófigurákkal is együttműködtek. Kíváncsian várjuk, hogy ezek mikor jutnak el Magyarországra is, bár nem hinnénk, hogy túl nagy érdeklődés lenne iránta, ha játszani nem lehet vele.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?