A pálya minden szegmensére kiterjedő áttekintő videó Kharkovról

A pálya minden szegmensére kiterjedő áttekintő videó Kharkovról

Kharkov tesztelésének utolsó fázisa kezdetét vette a szuperteszten, ennek apropóján pedig egy mindenre kiterjedő áttekintő videót is kaptunk.

A prototípus 1000 x 1000 méteresre lett növelve, és az új verzióval számos területe jelentős mértékben újra lett dolgozva, valamint a térképet 45 fokkal elforgatták az előző variánshoz képest. Az alábbi áttekintő videón pedig minden részletét szemügyre vehetitek.

Kharkov története az 1.0-val véget ért, de a Wargaming hamarosan feltámasztja ezt a korábban problémásnak ítélt pályát. Régebben nemcsak játékmenetileg, hanem optimalizáltság szempontjából sem volt megfelelő, ugyanis még a legerősebb számítógépeken is nagyon szaggatott.

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor tér vissza, de talán az 1.5-ös frissítéssel már ki is próbálhatjuk, -amit sokan áprilisra datálnak. Egyelőre nincs megerősítve, de az orosz szerverre az 1.4.1-es frissítés március 19-én vagy 20-án érkezik, és egy nappal rá az európai szerverre is megkapjuk. Ennek tekintetében vélhetően helytálló lehet az áprilisi 1.5 érkezése, -de mindez még a jövő zenéje.

Tetszik az újradolgozott Kharkov? Várod már érkezését?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.