Snoop Dogg  saját e-sport ligát indított Gangsta Gaming League néven

Snoop Dogg saját e-sport ligát indított Gangsta Gaming League néven

A híres amerikai előadóművész útjára indította a Gangsta Gaming League-et!

A semmiből érkezett a hír, hogy Snoop Dogg, a világhírű amerikai rapper és gamer belevág egy újabb projektbe. Már korábban is próbálkozott streameléssel, sőt a Hip Hop League keretein belül strukturált rendszerben képzelte el a jövőt, de azóta nem sokat hallottunk róla. Ezúttal a MERRY JANE céggel közösen beléptek az e-sportok világába és a Gangsta Gaming League megkezdte hódító úját.

A tegnapi streamben a Madden NFL 19 került terítékre olyan játékosok előadásában, mint Red Woods, Red Grant, JC, Tripo Loc, Lala, Shelton, Waniac és Young Sagg. A bónusz fordulóban a győztesnek még egy ellenfélen keresztül kellett jutnia, Boss Doggon. A teljes videót érdemes visszanézni, mert ehhez fogható őrültséget még nem láthattunk a Twitchen.

Nézd meg Doggydogg20 Snoop Dogg's GANGSTA GAMING LEAGUE című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A GGL hamarosan folytatódik majd újabb elképesztő mérkőzésekkel és Snoop Doggy Doggal. Nem kis pénzekkel dobálóztak már az első fordulóban sem, ugyanis 11000 dolláros díjazást osztottak szét a nyolc versenyző, azaz Dogg legjobb gamer haverjai között. Dogg nemcsak a szervezője és játékosa volt a GGL első napjának, hanem végigkommentálta az eseményeket is Dannel. 

Snoop Dogg célja, hogy a feje tetejére állítsa a gaming világot. Az biztos, hogy a GGL nagyon jó úton halad ebbe az irányba. Itt minden eszköz megengedett, hogy a játékosok minél magasabb "high" score-t érjenek el. Tényleg minden...

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!