Nem nerfelik a Heavy Snipert a közeljövőben

Nem nerfelik a Heavy Snipert a közeljövőben

Pedig sokak szerint ráférne.

Az elmúlt időszakban az Epic Games rendre teljesítette a játékosok kívánságait, ha túl erős fegyverekről volt szó. Komoly pofont kapott a Heavy AR, a Heavy Pistol és az RPG is, így előbb-utóbb nem maradt fegyver, amit szidhatna a közösség a játékban. Azért egy még mindig megmaradt, ami nem más, mint a Heavy Sniper és leginkább azért problémás sokak számára, mert azonnal kilőhetjük vele a falakat célzás nélkül is csak úgy mind a Deagle-nél.

Itt viszont bőven ellensúlyoz a hosszú újratöltési idő, így az előbb emlegetett fegyverekhez képest nem OP. Ezt végül a közösség nagy része is felfogta, így született Redditen egy poszt, ami arra biztatta az Epic-et, hogy véletlenül se nerfeljék le a fegyvert.

A játékos azt emelte ki leginkább, hogy ehhez a fegyverhez tényleg szükség van skillre, így teljesen elfogadható a magas sebzés. Erre válaszul gyorsan meg is érkezett a dizájnért felelős Eric Williamson:

Card

"Habár a balance folyamatosan és bármikor megváltozhat, egyelőre nem tervezünk változtatásokat a Heavy Sniperre."

Egyelőre tehát nem igazán tudjuk, hogy mit rejt majd a következő frissítés, de a Heavy Sniper fellélegezhet, legalábbis a közeljövőre nézve.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!