A svéd tier X-es közepes tank első módosításai!

Bár lehetett számítani a módosításokra, de még mi sem gondoltuk volna, hogy ilyen hamar lép a Wargaming.

Az elmúlt hetek legjelentősebb híreinek egyike a svéd közepes tankok bejelentése volt. A bejelentő videó végén a Wargaming ugyan kihangsúlyozta, hogy a tier X-es közepes tank feltüntetett paraméterei a tesztek eredményei függvényében még változhatnak, de arra még mi sem számítottunk, hogy ilyen hamar módosítások érik.

UDES 15/16 módosítások

Egyértelműen nerf, hogy az alfa sebzést 460-ról 440-re, a látótávolságot pedig 420 méterről 390 méterre csökkentették, ugyanakkor némiképp javítottak is rajta. Innentől 50 km/h lesz a végsebessége, a tolatási pedig -24 km/h. A motor teljesítményét 570 lóerőre növelték -amivel természetesen a fajlagos teljesítménye is javult-, további a tűzgyorsaságát 6,36-ra emelték, de javítottak a célzási időn is, ami 2,4 másodpercről 2,2 másodpercre lett csökkentve.

A test páncélzata 50 milliméterre vastagra lett növelve, a torony front pedig 10-15 milliméterrel, a parancsnoki pedig 50 milliméterrel lett vastagabb, -továbbá növeltél a torony oldalának védettségét is.

A tesztelés még mindig tart, így több, mint elképzelhető, hogy még ezek az értékek is változnak a későbbiekben!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.