Nem tudod mire érdemes költeni az összegyűjtött aranyat? Adunk néhány tippet!

Nem tudod mire érdemes költeni az összegyűjtött aranyat? Adunk néhány tippet!

Ha te is felhalmoztál egy jó nagy kupac aranyat, de nem tudod pontosan mire is költsd el, akkor ne keress tovább!

Az április 9-i kiegészítőig már csak néhányat kell aludni, de érdemes már most elgondolkozni azon, hogy az összekuporgatott aranykupacokat mire is lehet majd elkölteni, ha kijön a Hearhstone következő kiegészítője. Nem feltétlen az a legjobb, ha kizárólag RoS pakkokat vásároltok!

Pity timer és garantált legendary

Ha még sosem vásároltál egy bizonyos kiegészítőből pakkokat, akkor azonnal kezdd el egyesével behúzni a kártyacsomagokat, mivel az első tízben garantáltan benne lesz egy Legendary lap. Jelenleg a játékon belüli Shopban a 2017-es és 2018-as kiegészítők szettjeiből vásárolhattok játékbeli aranyért: Journey to Un'Goro, Knights of the Frozen Throne, Kobolds & Catacombs, The Witchwood, The Boomsday Project és Rastakhan's Rumble.

Érdemes még figyelni a pity timerre, mivel sosem erősítette meg hivatalosan a Blizzard, de az esetek majdnem száz százalékában egy adott szettből, ha 40 pakkon keresztül nem nyitottál Legendary-t, akkor a 41. alkalomra fixen kapsz egyet. Ha eddig is számoltad a pakkokat, mint más a Black Jack kártyákat, akkor ajánlott még rákölteni néhány száz aranyat egy-két garantált Legendary-re.

Rise of Shadows

Általában tuti tipp, hogy az új kiegészítő kártyacsomagjaiból vásárolj meg minél többet és ez most sincs másképp. További érv a RoS pakkok mellett, hogy ez a kiegészítő csak 2021 áprilisában rotál majd ki Wildba, szóval két évig, ha a Blizzard nem rakja át Hall of Fame-be, használni tudjátok Standardban a RoS lapjait. Nagyjából 120 pakk elég szokott lenni egy kiegészítőből ahhoz, hogy a legfontosabb lapok meglegyenek és még dust is maradjon a hiányzó elemek legyártására. 

Ami újdonság, hogy a Rise of Shadows-zal érkezik majd egy Solo Adventure is, aminek öt szárnya lesz. 2800 arany befektetésével kioldhatjátok az egész kalandot, ami azonnal megjutalmaz titeket egy golden Legendary-vel, Zayle, Shadow Cloakkal.

A Solo Adventure jutalmai nem értek véget a golden Legendary-nál, ha kiütitek az összes szárnyat, akkor 15 Rise of Shadow pakk és 1 Golden Classic kártyacsomag is üti a markotokat, ami 2800 aranyért összességében nem rossz deal.

Classic szett

Mivel a Standard formátumban a Classic és Basic szett lapjai mindig elérhetőek lesznek, kivéve akkor, ha a Blizzard úgy dönt, hogy a Hall of Fame-be száműzi a kritikus kártyákat, ezért érdemes néhányat nyitni ezekből a kártyacsomagokból is. A most rotálókból (Un'Goro, KotFT és Kobolds) csak akkor nyissatok, ha épp közel van a pity timer miatti garantált Legendary, vagy még nem nyitottátok ki az első tíz pakkot. Egyébként ezekre a kiegészítőkre aranyat ne költsetek, hanem gyártsátok le a szükséges lapokat, ha Wildban akartok majd a jövőben játszani.

Ha összegezni kéne a fentieket, akkor az első 10 pakk / szett legyen a prioritás, ha még nem nyitottál annyit, hogy az első Legendaryt megkapd, utána jöhet a pity timeres Legendary beszerzése a többi szettből, majd a Solo Adventure. Végezetül az összes maradék goldot el lehet verni Rise of Shadows pakkokra és Classic kártyacsomagokra.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!