10 új prémium harckocsi, amik csak a kiadásra várnak

10 új prémium harckocsi, amik csak a kiadásra várnak

Ki nem adott prémium tankok, amik bármikor bekerülhetnek a Premium Shopba.

Mára megszokottá vált, hogy a Wargaming újabb és újabb prémium harckocsikat ad ki hónapról hónapra. Egyes harckocsik hiánypótlóak, mások töltelék szerepet töltenek be, de van pár olyan, amik igazán jól sikerültek, -mondhatni kötelező vételnek számítanak. Persze a prémium dömping nem feltétlenül tesz jót a játéknak, de ezúttal eltekintenénk a WG üzletpolitikájának pengeélre állításától. Helyette egyszerűen csak összegyűjtöttük nektek a ki nem adott prémium tankokat, hogy tisztában legyetek azzal, hogy e téren mire lehet számítani idén.

10 ki nem adott prémium tank

1. T-103

A tesztelése gyakorlatilag véget ért, a kiadás pedig valószínűleg nem várat sokat magára.

2. Gendron-Somua

Ez a kis tierű egység talán ajándék szerepet tölt majd be, amit jó eséllyel a World of Tanks áprilisi évfordulója alkalmára kapunk meg.

3. Emil 1951

Ez a tank félig ugyan már kiadásra került, hiszen Frontline játékmódból bárki hozzájuthat, de egyelőre még senki sem tart ott, hogy kiválthassa. Addig is lessétek meg, hogy miben változott az első iteráció óta!

4. Lansen C

A svéd közepes ág mellé svéd prémium közepes tank is dukál. Az egységhez egy különleges stílust is készítettek, ami az Odin farkasa nevet viseli, -és vélhetően a tankkal együtt az 1.4.1-ben kerül kiadásra.

5. M4A1 FL 10

Évekkel ezelőtt ajánlotta a Wargaming figyelmébe ezt a tankot egy lelkes rajongó. Most már tudjuk, hogy mit nem szabad sohasem!

6. M10 RFBM

Reméljük, hogy a tavalyi T-34S maratonhoz hasonló küldetéssorozatból válthatjuk majd ki!

7. Tiger II (H)

Abban bizonyosak lehetünk, hogy nem túl fantáziadús ez az egység, de legalább sok német tank rajongó szívét -és pénztárcájuk tartalmát- nyerik el vele.

8. T78

Egy gyorsan mozgó forgótornyos tankvadász, ami a Hellcat rajongóknak biztosan tetszeni fog.

9. TVP T 27

Táras cseh prémium közepes tank, amivel a magasabb tierű cseh közepes tankokhoz képezhetjük a legénységet. Abszolút hiánypótló darab!

10. TS-5

Egy lomha egység, ami a T28 prémium megfelelője. Szükség van rá? Aligha. Be fog kerülni? Bizonyosan.

A legvárósabb prémium tankok képzeletbeli dobogójára összeállításunk mely egységeit tennéd?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.