Teljesen átalakulhat és a következő Majorön való szereplést is elbukhatja a Cloud9

Teljesen átalakulhat és a következő Majorön való szereplést is elbukhatja a Cloud9

Egy merőben más Cloud9-nal találkozhatunk hamarosan?

Nem rég arról számolhattunk be nektek, hogy a Cloud9 feladta az ECS 7. szezonjának második hetét. Ezt mindenki annak tudta be, hogy gőzerővel folyik az új ötödik játékosuk keresése és nem akartak beugróval játszani. Úgy néz ki, hogy ettől sokkal nagyobb dolgok bújnak meg a háttérben és minden jel arra mutat, hogy egy új, európai többségű csapatot láthatunk majd nem sokára C9 mezekben.

Fabien "kioShiMa" Fiey már féllábbal kint van a csapatból a források szerint, helyére, valamint a még mindig üres ötödik székbe pedig két dán játékos érkezne. Persze azért nem az Astralis bomlana meg a Cloud9 csapatáért. Az OpTic Gaming két játékosa, Kristian "k0nfig" Wienecke és Jakob "JUGi" Hansen érkezhet a csapathoz.
Adódik így a kérdés, hogy mi lesz a Cloud9 Katowicében megszerzett StarLadder Berlin Major beülőjükkel? Hiszen a Lengyelországban szerepelt csapatból csak autimatic és RUSH maradna, kioShiMa, Zellsis és flusha távozásával pedig elveszítenék a biztos Major részvételt. A legtöbben ugyan azt mondták, hogy hiába Zellsis játszott a csapattal Katowicében, mivel ő csak próbaidőn volt Golden számít bele a 3/5-ös arányba és így megmarad a Major pozíció is.

DeKay nem volt rest megkérdezni a Valve-ot, akik megerősítették, hogy Zellsis nyerte a Major beülőt, így hiába tért vissza Golden, RUSH-sal és autimatic-kal karöltve nem kapják meg a biztos szereplést Berlinben. A szabályzat egyértelműen kimondja, hogy egy adott csapatból 3 vagy több játékosnak kell együtt maradnia ha meg akarják tartani a következő Majorre szóló helyüket, akkor is, ha az adott csapat nem a fix felállásával játszott. Hogy miért lett újra kioShiMa a gond azt nem tudjuk, de ha valóban kikerül a csapatból és k0nfig valamint JUGi érkezik, akkor bizony az európai Minorból kell feljutnia majd a C9-nek, az pedig nem lesz egy könnyű menet.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!