EZ4HellRaisers? - oskar után suNny is a HR felé tarthat

Lassan több a csapat akikkel szóba hozták suNny-t, mint akivel nem.

Nincs nap, hogy ne lenne szó a mousesports új keretéből kimaradt finn játékosról.  Persze nem csoda, hiszen a legtöbbször suNny volt az, aki vesztett helyzetben is hátára tudta venni a csapatot. Elsőként egy Cloud9-os szerződésről szóltak a hírek, aztán volt forrás aki az ENCE csapatába rakta suNny-t. Ezt allu szinte azonnal megcáfolta és a Cloud9 is más játékosok felé kacsintgat.

A legfrissebb hírek szerint suNny akár abban a HellRaisers-ben is kiköthet, ahová STYKO nem akart becsatlakozni, ellenben oskar már a csapatot erősíti AWP tudásával. A téma Arseniy "ceh9" Trynozhenko, a Na'Vi volt játékosának egyik tegnapi videójában került terítékre, ahol ceh9 állítása szerint suNny és a HellRaisers között már előrehaladott állapotban járnak a tárgyalások.

A sok találgatás híre persze suNny-hoz is eljutott, aki a tőle már megszokott, picit odaszólós stílusban közölte, hogy "Jelenleg anyukámmal tárgyalok, ezt megerősíthetem." A finn játékos érkezésével egyébként egy egészen ütőképes HellRaisers állhatna fel a padlóról. Egyedül talán Hobbit-nak kéne végre túllendülnie az összeszokós időszakán és olyan brutális mennyiségben szállítania a frageket, ahogyan tette azt a Gambit-ben.

A lehetséges új HellRaisers:

  • Kirill "ANGE1" Karasiow
  • Issa "ISSAA" Murad
  • Abay "Hobbit" Khasenov
  • Tomáš "oskar" Šťastný
  • Miikka "suNny" Kemppi
  • Sergey "lmbt" Bezhanov (edző)

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!