"Felkeresett a HellRaisers, de nemet mondtam" - STYKO

Alakul az új HellRaisers.

Pont tegnap délután gondolkodtam azon, hogy az új mousesports felállásból kimaradt Tomáš "oskar" Šťastný hol folytathatja karrierjét. Több lehetséges csapat is felmerült, mint oskar új otthona és bár én a BIG-be igazolást mondtam a leginkább valószínűnek, végül a másik lehetőség vált valóra.

Este hivatalosan is bejelentették, hogy DeadFox kispadra került és a HellRaisers nem tervezi Bence visszahozását a kezdőbe. Ezzel egy időben viszont két új taggal is bővült a HR családja, hiszen oskar és lmbt csatlakozott az ANGE1 vezette csapathoz. Utóbbi aMi helyét veszi át és a mouz után a HellRaisers edzői feladatait látja el, míg oskar egyértelműen woxic helyét veszi át.

"A HR volt az első csapat aki felkeresett és ANGE1-lel is jóban vagyunk. Elsőre azért nem voltam biztos magamban, mert szükségem volt egy kis szünetre CS nélkül, de végül aláírtam egy rövid időre. Azon leszek, hogy ne okozzak csalódást a csapatnak. Jó érzés újra játszani és készen állok, hogy eltöröljem néhány csapat álmait." - oskar

A rövid időre szóló szerződés két dolgot jelenthet. Az egyik, hogy csak pár hónapról van szó és meglátják mennyire fog működni a csapat vagy pedig a következő, StarLadder által szervezett Major a cél a csapatnak és ha a lengyel eredményekhez hasonlót produkálnak, akkor változtatnak majd.

Az új HellRaisers viszont még mindig nem teljes. STYKO megerősítette ugyan, hogy kapott megkeresést a csapattól és nagyon hálás érte, de végül nem fogadta el a HR ajánlatát. 

A HellRaisers jelenlegi csapata:

  • Kirill "ANGE1" Karasiow
  • Issa "ISSAA" Murad
  • Abay "Hobbit" Khasenov
  • Tomáš "oskar" Šťastný
  • Sergey "lmbt" Bezhanov (edző)

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!