Tfue teste megsínylette a túl sok Fortnite-ot, előfordulhat, hogy kényszerpihenőt kell tartson

Tfue teste megsínylette a túl sok Fortnite-ot, előfordulhat, hogy kényszerpihenőt kell tartson

Valami nagyon nem stimmel az eddigi legsikeresebb Fortnite játékos nyakával.

Az elmúlt napokban igen aggasztó történéseket láthattak azok, akik felnéztek FaZe Tfue streamjére. Az amerikai játékos vitathatatlanul a legsikeresebb profi, aki nem csak pénznyereményben vezeti a ranglistát, de emellett egy sikeres streamet is vezet nap, mint nap, így az biztos, hogy pénzügyi gondjai egyáltalán nincsenek, épp a hetekben vett édesanyának egy új Jeep-et, majd úgy döntött, hogy inkább Tesla-t vesz neki.

Hogyan lehet mindezt belesűríteni egy napba és egészségesen élni? A válasz úgy néz ki, hogy sehogy, mivel Tfue igen komoly gondokkal küzd az elmúlt héten. A 22 éves játékos streamen mutatta meg a nyakát, amire már antibiotikumot is kapott, de könnyen lehet, hogy műteni is kell, hiszen egy hatalmas gócot láthatunk kitüremkedni.

Állítása szerint a probléma egyértelműen a túl sok játéktól van, de leginkább ő hibázott, mert nem ivott eleget, a teste pedig kiszáradt.

"Szerintem azért van, mert túl sokat játszottam és legtöbbször ki voltam száradva. Annyit streameltem, hogy néha aludni sem tudtam, mert pár óra elteltével hihetetlen erős fejfájásra keltem fel."

Reméljük, hogy minél gyorsabban meggyógyul és a későbbiekben nem csak a Fortnite-ra és a Streamre figyel, hanem önmagára is. A VB kevesebb mint egy hónap múlva elkezdődik, amin valószínűleg kórházi ágyból is részt venne Tfue, de lehet, hogy a streamelést egy ideig el kell engednie, ha nem akar magának maradandó sérülést.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!