Hirdetés

Ez gyors volt, a legújabb Starter Pack már meg is vásárolható a Store-ból

Heldeus | 19/03/19 16:25
Cikk mentése

Múlthéten az adatbányászok előszedték, ma pedig már be is ruházhatunk rá!

Hirdetés

Azt hiszem nyugodtan mondhatjuk, hogy amikor egy új Starter Packot dob ki az Epic Games, az mindig egy kisebb ünnepnap. A Starter Packok a Battle Pass után a legjobb ár-érték aránnyal rendelkező dolgok a játékban, ugyanis 5 euróért cserébe kapunk egy skint és 600 V-buckot, ami abszolút megéri azt az 1500 Ft-ot. (Xbox-osoknak 1000-et.) A mostani Starter Pack amúgy különlegesebb, mint az eddigiek és nemcsak azért, mert a szezon elején érkezett, ellentétben az eddigiekkel.

A legelső újdonság, amit észrevehetünk, hogy a csomagba a fejlesztők már egy fegyver skint is beszorítottak, esetünkben ez egy ananász mintázatú.

A másik különbség pedig, amit felfedezhetünk, hogy a karakter arca nincs eltakarva. Eddig kivétel nélkül az összes Starter Pack karakter arcát maszk rejtette el. Az ananász Wrap fegyvereken egyébként így néz ki.

Ha tehát szeretitek az olyan dolgokat, amik abszolút megérik, akkor erre a packra érdemes lesz beruházni! PC-n már elérhető, ha netán konzolon még nem látjátok ne aggódjatok, valószínűleg oda is bekerül rövidesen, de elvileg már ott is megtudjátok vásárolni. Jó játékot mindenkinek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?