Vedd meg olcsóbban a Pre-Order csomagokat, vagy nyerd meg őket!

Vedd meg olcsóbban a Pre-Order csomagokat, vagy nyerd meg őket!

A Hearthstone következő kiegészítője, a Rise of Shadows kapcsán rengeteg nyereményjáték került fel a netre, amiken ti is részt vehettek!

A Rise of Shadows két előrendelői csomagjára több tízezer forintot is rákölthetünk, amiért cserében egyedi tartalmak ütik a markunkat!

Rise of Shadows Bundle: 50 Rise of Shadows pakk, Jewel of Lazul hátlap és egy legendás lény a Rise of Shadows-ból

Rise of Shadows Mega Bundle: 80 Rise of Shadows pakk, Jewel of Lazul hátlap, arany legendás lény a Rise of Shadows-ból és egy különleges Priest hősportré, Madame Lazul

Mindkét Bundle-t 2019. április 9-ig, azaz a megjelenésig biztosan megvásárolhatjátok, szóval bőven van időtök eldönteni, hogy kell-e nektek valamelyik, esetleg mindkettő csomag!

Két mód is van arra, hogy megspóroljuk egy olcsóbb videojáték teljes árát, de mik is ezek pontosan?

Az első, hogy egyszerűen átállítjuk a Blizzard Shopot EU-ról, US-re. Ezzel dollárban fogja számolni a költségeket, ami nagyjából 10 százalékos megtakarítást jelent. Csak ne felejtsük el kiválasztani az EU szervert, amikor kijelöljük, hogy hova is szeretnénk kérni a Bundle-t!

A másik az Amazon Coinos vásárlás, amiről zonejatszik készített egy nagyszerű magyarázó videót. Ezzel a módszerrel kicselezhetjük a Blizzard Shop alapárait és jelentős kedvezménnyel húzhatjuk be a csomagokat.

 

Ha egyáltalán nem szeretnétek valódi pénzt költeni a kiegészítőre, akkor is van esélyetek arra, hogy egy nyereményjáték keretében meglátogat titeket az RNG Szelleme. Az alábbi nyereményjátékok mind hivatalosak, nincs semmilyen átverés mögötte. Általában a Bekövetés + Retweet + Komment elég ahhoz, hogy beledobjátok a nevetek a kalapba, ahonnan majd kihúzzák a szerencsés nyerteseket.

Nyerjétek meg TI az értékes csomagokat és vágjatok bele extra tartalmakkal a Rise of Shadows-ba!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!