Legion Lecke: Pimasz trükk PUBG-ben, és a Lee Sin mainek nem árt ha figyelnek!

Legion Lecke: Pimasz trükk PUBG-ben, és a Lee Sin mainek nem árt ha figyelnek!

De ez még csak a jéghegy csúcsa, egyre sokrétűbb és minden információra kiterjedő anyagok készülnek az Akadémia műhelyében. A CS:GO, LoL, Fortnite, PUBG és FIFA fanoknak érdemes követniük ezt a csatornát. 

A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia a helyi oktatás mellett immáron az interneten keresztül is igyekszik okítani a tanulni vágyókat. Egyrészt az is megvalósulhat, hogy streamen keresztül részt vehessünk majd az óráikon, másrészt addig is igyekeznek rövid, egy perces videókban olyan tippeket és trükköket mutatni, melyeket nem biztos, hogy mindenki ismerhet. Legyen szó kezdő vagy haladó játékosról, sohasem lehet eleget tanulni szeretett játékainkról.

Újfent jelentkezik az e-sportolók elit iskolája, jobban mondva az ott oktató szakik raktak össze megint remek anyagot. Kiderül most, hogy Cachen hogy lehet mindkét lerakón Molotovval begyújtani a bombalerakók alatt, de Trainen az egyik leghasznosabb Flash-t is megtanulhatjuk, ha figyelünk. Sanhok házaiban egy roppant trükkös megoldással bármelyik ellenfelünket meglephetjük a tartógerendákról, emellett kiokosíthatjuk megtudhatunk a Thumbgripekből, de láthatjuk, hogy a FIFA-ban a gyengébb ellenfelekkel szembeni 4-2-2-2 felállás duplán hasznossá válhat, de a LoL és Fornite rajongóknak sem kell félniük, Malacko és SzabyG is hozott egy perces tananyagot.

Természetesen a még mindig futó nyereményjátékról sem feledkezzetek meg. Ha jelentkeztek van esélyetek egy LENOVO Tab E7 megszerzésére, valamint további (3db) KODIAK Limited egérpad (6db) KODIAK kulcstartó is a ütheti a markotokat. A nyertesek kilétére március 29-én derül fény.

LEGION LECKE #29

LEGION LECKE #30

LEGION LECKE #31

LEGION LECKE #32

LEGION LECKE #33

LEGION LECKE #34

LEGION LECKE #35

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!