Multifunkciós lett az új Flint-Knock pisztoly, bármekkora zuhanást túlélhetünk vele

Multifunkciós lett az új Flint-Knock pisztoly, bármekkora zuhanást túlélhetünk vele

A hátralökés funkciója rengeteg érdekes helyzetet tud teremteni!

A mai napon megérkezett a v8.11-es frissítés, ami a content update-nél kicsit magasabb kategóriájú patch, de azért nem sokkal. Alapvetően 2+1 lényeges eleme volt; bekerült vele a Flint-Knock Pistol, visszahozták az Impulse gránátot, illetve újabb 100 ezer dolláros kupát jelentettek be a fejlesztők.

A Flint-Knock pisztolyhoz odaírták, hogy a használóját és a célpontját is hátralöki, ám ekkor még valószínűleg senki sem gondolta, hogy a pisztoly egyik legfontosabb eleme ez lehet. Brutális sebzése van a stukkernak ez igaz, ám 3 másodperc mire újra tölt. Íme egy videó arról, hogy konkrétan bármilyen magasról leeshetünk, fall damage-et nem fogunk kapni, ha megfelelően használjuk a fegyvert.

Az alábbi videóban pedig egy játékos harcközben is bemutatta, hogy mennyire jó társ lehet az új pisztoly.

The New Flintlock Pistol is Sooo much fun!! from r/FortNiteBR

Mindez felvet azonban egy nagyon érdekes kérdést, vajon mennyire lesz közkedvelt a kompetitív játékosok körében? Nagy a sebzése, és egy bizonyos mértékig mobilitást is ad, tehát két igen erős tényezőről beszélünk. SabyG-nek gyorsan odaszegeztük a kérdést, aki ekkor a kezében még ugyan nem fogta a fegyvert, ellene azonban már használták. Szerinte egész jó mordály lett, a sebzése nagyon fáj, ám a hátralökés miatt nem valószínű, hogy a játékosok magas szinteken elvinnék, főleg, ha még el is kell dobniuk érte cserébe valamit. Valószínűleg marad a public meccsek játékszere.

Ti mit gondoltok az új fegyverről, próbáltátok már?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!