A boszorkányerdő őrülete: Dire Frenzy bemutató és pakliajánló

A legnépszerűbb és legütősebb párosítások, valamint pakliajánló a Hunter spellhez.

Egy nem hétköznapi Hunter spell elemzését tárnánk elétek. Cikkünkben a boszorkány erdejének őrületétől megrészegült grizzlyt ábrázoló common lappal, a Dire Frenzyvel foglalkozunk tüzetesebben. A 40 dustért legyártható common varázslat a Witchwood kiegészítővel érkezett, és hatása egyrészt közvetlenül, másrészt hosszútávon is érvényesül.

A legnépszerűbb párosítások között a Crackling Razormaw, a Scavenging Hyena, a Tundra Rhino, a Dire Mole és Springpaw szerepelnek. Kifejezetten érdekes, hogy bár a Dire Mole másolatoknál nincs közvetlen hatása, mégis magasabb győzelmi arányt produkál ez a párosítás, mint a Springpaw-féle.

Röviden kitérnénk a legmagasabb győzelmi arányokat hozókra is, amiknél a Crackling Razormaw a maga 61,1%-os győzelmi arányával épp, hogy csak befér a top 5-be. A leghatékonyabbak között továbbá a Bittertide Hydra szerepel 62,9%-kal, a nagy Huffer 64,7%-kal, King Krush 71,5%-kal és épp csak, de a Charged Devilsaur 71,6%-kal a dobogó legmagasabb fokán trónol.

Milyen paklikba illeszkedik a Dire Frenzy?

Többnyire a Midrange Hunter koncepciók használják, de aki figyelmesebb volt, már az előző infógrafika alapján leszűrte ezt. A következőkben néhány Midrange variációt ajánlanánk figyelmetekbe, de csak óvatosan a craftolgatással, mert április 9-én jön a Rise of Shadows kiegészítő, -vele pedig a rotáció.

Casie’s Midrange Hunter

Kód: AAECAR8ChtMCyfgCDqgCtQPeBLsFlwjbCe0JgQqOwwLd0gLh4wKL5QKghQOkiAMA

溺死てゃん’s Midrange Hunter

Kód: AAECAR8GuwWXCMUIhtMCsIsD148DDKgCtQPeBNsJ7QmBCo7DAt3SAovlAsn4AqCFA6SIAwA=

Néhány érdekesség a végére

A Dire Frenzy nem stackelődik, azaz ha két Dire Frenzyt használsz fel egymás után, akkor ugyan kétszer három példány kerül be a paklidba, de a második hármas is csak +3/+3-at kap. A lap erejét látva azt hihetnéd, hogy arénában tündököl igazán, de valójában átlag alatti a hatékonysága a Lightforge és a HSReplay adatai alapján, -a lapot tartalmazó paklik átlagos győzelmi aránya 49,8%-os, kijátszása után a győzelmi arány 44%-ra csökken.

Tudsz valami egyéb érdekességről, amit nem árt tudni a Dire Frenzyről?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!


Kövess Minket!