Jön PC-re a Detroit: BH, a Beyond: TS és a Heavy Rain!

A PlayStation tulajdonosok takarják el a szemüket. A legjobb exkluzív játékok érkeznek PC-re!

A tegnapi nap felrobbant az internet, ugyanis az Epic Games Store csapata bejelentette, hogy az eddigi PlayStation 3 és 4 exkluzív Quantic Dream címek hamarosan már az asztali számítógépen is elérhetőek lesznek. A Detroit: Become Human, a Beyond: Two Souls és a Heavy Rain még az idei évben megkezdi a PC-s hódítását, kizárólag az Epic Games Store-ban!

 

A GDC konferencián történt bejelentés egyik oldalról egy nagyszerű kezdeményezés minden PC játékosnak, de a másik oldalt sem szabad elfelejteni. Az Epic Launchere még mindig nem az igazi, hiába vannak óriási terveik és fejlesztik folyamatosan. Továbbá az a Tencent áll az Epic mögött, amiről egyre többen pletykálják, hogy kémkedik a felhasználók után és olyan adatokat szerez meg magának, amihez nem lenne köze. Az Epic ezt a vádat megcáfolta legutóbb, de a kétkedők tábora nem csökkent.

De jöjjenek az örömteli hírek! A Quantic Dream három PC-re átkerülő játéka rengeteg embert vett rá arra, hogy PlayStation konzolt vásároljanak csak azért, hogy megkapják a Beyond: TS / Heavy Rain / Detroit: BH élményt. A történetfókuszú címek értékelései önmagukért beszélnek. Az interaktivitás akció-kaland elemekkel párosul, amik nagyszerűen görgetik előre a történetet, ami garantáltan beszippantja a játékost. A francia fejlesztőcsapat mindig megtalálta azt, hogy mi kell a gamernek és miért éri meg beruházni a több tízezer forintos címekre.

 

További hír az Epic Store háza tájáról, hogy partnerségi megállapodást kötöttek a Humble Bundle-lel, a világ talán legnagyobb indie címeit forgalmazó webáruházával. Ez azt jelenti, hogy az Epic Games Store-ban folyamatosan egyre több indie játék lesz elérhető, továbbá a Humble Bundle-ön vett játékokhoz automatikusan jár majd Epic kulcs. Hamarosan arra is lehetőségünk lesz, hogy a Humble és Epic felhasználóinkat összekössük és ezzel még több kapu nyíljon meg előttünk.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!