Véráldozat vagy high-tech? Bemutatták az MK11 két legújabb harcosát!

Véráldozat vagy high-tech? Bemutatták az MK11 két legújabb harcosát!

Szép lassan kiderül, hogy a korábbi szivárogtatás igaznak bizonyul, a most érkezett két új karaktert is megjósolták már jó néhány hete.

A szerdai Kombat Kast két új harcost hozott a Mortal Kombat szerelmeseinek. Visszatér a kegyetlen Osh-Tekk vezér, Kotal Kahn és a különleges egységben szolgáló Jax lánya, Jacqui Briggs is.

Úgy tűnik, hogy a többi karakterhez hasonlóan ők is kaptak néhány új mozdulatot. Kotal például képes jaguárrá változni, de hatalmas kardjával szinte kettéfűrészelheti a vele szemben állót, a nap erejével sebezhet vagy töltheti az életerét. Ellenfelének vérével pedig tovább erősödhet a mérkőzés folyamán. Skarlet mellett ő a másik egyén, aki igazi vérmágiát alkalmaz a győzelem érdekében.

Míg Kotal a hagyományos eszközöket kedveli, Jacqui a high-tech cuccaiban bízik. Gyors rúgásaival, szinte gerincet törő ugrásával, valamint a különböző lövedékeivel félelmetes harcos képét festi le. Van olyan variációja, mikor egy kegyetlen pankrátor benyomását kelti, míg a harmadik esetben amolyan robotlábakkal borzolja a kedélyeket. Egy szöcske hozzáképest a fasorba sincs.

A Mortal Kombat 11 április 23-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!