"Állandó otthont teremtenénk a magyar e-sport és gaming közösségnek..."

A legújabb játékok mellett tanulhatunk e-sportolónak, tesztelhetjük a legújabb Trust perfiériákat, nyüstölhetjük a konzolokat és ha minden jól megy havonta versenyezhetünk is. Ezt kínálja a március 22-én megnyílt új Esport Center.

"Állandó otthont teremtenénk a magyar e-sport és gaming közösségnek, valamint a hazai játékfejlesztésnek."

Ezzel nyitották meg a Coca Cola Esport Center sajtótájékoztatóját a Köki terminál második emeletén. A legújabb e-sportolóknak és gamereknek szánt, tulajdonképpen szórakoztató központ egyelőre három felszerelt teremből áll. Az egyik dedikáltan a PC-sekhez szól, míg egy másikban már láthatunk konzolokat is, valamint az előterben szintén elüthetjük az időt a tvken egy kis játékkal. A gépeknél pedig a minőségi Trust perifériákkal élvezhetjük még jobban ki a virtuális világot.

Nem egy pubot szerettek volna létrehozni a megálmodók, hanem egy valódi edzőtermet, ahol mindenki megtalálja a számításait, legyen szó profinak készülő vagy éppen hobbi játékosról.

A működésükről azt kell tudni, hogy az első hónap tulajdonképpen egy felmérés lesz, mely alatt megállapítják milyen játékokra érdemes odafigyelniük és több időt fordítaniuk, illetve, hogy pontosan mire is van szüksége a játékosoknak. Az igényeknek megfelelően szeretnék kialakítani a szolgáltatásaikat. A szabad játék mellett edzés és oktatás lesz még, valamint a későbbiekben versenyeket és rendezvényeket is szervezni akarnak. Emellett még fontos megjegyezni azt is, hogy a Megafitnessel karöltve olyan akciójuk lesz, melyben szerepet kap a mozgás, mert fontos a fizikai egészség is.

A nagyobb tervek között szerepel még egy 1000 négyzetméteres e-sport aréna felépítése. Miként néz ki a Coca Cola Esport Center és mit kell még róla tudni? Azt az alábbi videónkból megtudhatjátok, hiszen kint jártunk a helyszíten:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!