Hamarosan érkezhet a játék legelső animált Wrapje

Az adatbányászok információi szerint a mai Item Shopos kinézettel lesz egy szettben!

Az Item Shop legutóbbi frissítésénél egy nagyon különleges skin érkezett meg a játékba, amit az Epic Games-nek tökéletesen sikerült titokban tartania. A Malice névre keresztelt démon hölgy már első ránézésre is számos olyan mechanikával rendelkezik, ami eddig nem jelent meg a játékban.

A fenti GIF-en jól látható, hogy a karakter minden porcikája "mozog", a ruhájának számos része animált, többek között a tűsarkúja is. A hozzátartozó csákány is nagyon vad, ez a két kiegészítő pedig önmagában 3200 V-buckot kóstál, a skin ugyanis Legendary szintű, a csákány pedig Epic besorolást kapott. Ebben pedig még mindig nincs benne az a Wrap, ami az előzetes információk alapján a játék első animált Wrapje lehet és elvileg ezzel a skinnel tartozik majd egy családba.

Természetesen nem kellett sok idő egy in-game videónak se.

Az ominózus Wrap egyelőre nem érhető el az Item Shopban, a becslések szerint viszont holnap minden esély meglesz erre, ugyanis az új skinek mindig két napig szoktak a bolt polcain maradni.

Az Epic Games egyébként egy másik nagyon menő Wrappel is lóg még, a már két héttel ezelőtt előbányászott lávás fegyver kiegészítőről sem tudni túl sokat.

Ti beszereztétek az új skint?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!