13 éves Fortnite játékost igazolt a FaZe

A középiskolát még nem látta, de több 100 ezer forintot sikerült összenyernie.

Mondhatjuk, hogy az elmúlt hetekben az Epic Games felváltott kettesből hármasba, legalábbis e-sport tekintetben, hiszen elkezdődtek a folyamatos játékon belüli több millió forintos kupák és a hamarosan érkező VB selejtezők is komolyan megtolhatják az e-sport szekerét. Épp ezért a csapatok is gőzerővel készülnek, sőt vannak olyanok, akik már új játékost is igazoltak. Az biztos, hogy érdemes a fiatalabb korosztályban keresni a profikat, hiszen ők még rengeteget fejlődhetnek, de a FaZe ezt olyan komolyan vette, hogy leigazolt egy 13 éves srácot, név szerint H1ghSky1-et.

Természetesen ez nem új keletű dolog, hisz a Secret is borzasztó fiatalon igazolta le Mongraal-t. A 13 éves fiút egyébként nem sokan ismerhetitek, de a profi közösség szerint leginkább a hihetetlenül gyors és konzisztens editjeivel hívta fel magár a figyelmet, amikor is sikerült bejutnia a Winter Royale-ra és hazavitt 2500 dollárt, a mostani Scallywag kupán pedig a 22. helyet érte el. Ez a két eredmény már elég is volt a FaZe-nek és még időben lecsaptak rá. A szervezettől kapott szerződés biztos komoly summát tartalmaz, ami még többet ér egy 13 évesnek, mivel csak saját magára kell költenie. Arról nem beszélve, hogy a FaZe Clan-ba bekerülni igazi presztízzsel jár és innentől már valószínűleg nem adja fel az e-sportról szőtt álmait.

A VB-n már valószínűleg meglátjuk, hogy mire mennek ezek a fiatal tehetségek, reméljük azért 10 éves kor alatt egyik csapat sem igazol játékost, ők még kicsit hadd maradhassanak gyerekek.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!