Noob Saibot mellett a boszorkánymester is visszatér a Mortal Kombat 11-ben!

Noob Saibot mellett a boszorkánymester is visszatér a Mortal Kombat 11-ben!

A pénteki Chicago Comic & Entertainment Expo nem kevés újdonsággal szolgált a Mortal rajongóknak, egy régi nindzsa, valamint a legelső rész főellensége visszatér ugyanis a játékba.

Miközben a kivégzések elkészítésének procedúráját mutatták meg a nagyérdeműnek egy véletlen folytán rossz kép keveredett a kijelzőre. Nem volt ez teljesen a véletlen műve, hiszen a NetherRealm Studios már elkotyogta, hogy két új karaktert mutatnak be március 22-én. Egyikük Noob Saibot, a "fekete" nindzsa, aki kapott egy brutális kaszát a kombóihoz, a másik az első DLC harcos, Shang Tsung lesz. A trailerben szemügyre vehetjük az árnyék harcos támadásait, a Fatal Blow-ját és az egyik kivégzését is, melyben ha minden igaz, akkor feltűnik a korábbi Smoke vagyis Enenra:

A C2E2 panel tartogatott még egy érdekességet, miután bemutatták a The Krypt-et, mint az újra játszható játékmódot. Shang Tsung szigetére kalauzolják el a nézőt, és a megjelenő mágus nem csak útmutató lesz számunkra, de ő maga az első DLC karakter. Roppant mókás és szívet melengető volt látni, hogy az 1992-es filmben szereplő Cary-Hiroyuki Tagawa-ról (akkor ő játszotta Shang Tsungot) mintázták a Mortal Kombat 11-ben a boszorkánymestert.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!