Hány profi játékost ismertél fel? Mutatjuk a helyes válaszokat!

Hány profi játékost ismertél fel? Mutatjuk a helyes válaszokat!

Nemcsak a helyes válaszokat,hanem a Churchill III-as bónuszkód nyertesének nevét is eláruljuk!

Pár nappal ezelőtt egy interaktív játékra invitáltunk benneteket. A feladatotok az volt, hogy találjátok ki, hogy melyik profi játékos látható a képen. Természetesen nem voltatok egyszerű helyzetben, mivel egyrészt többnyire volt e-sport játékosokat választottunk, ráadásul sok helyen szánt szándékkal megtévesztettünk benneteket, -az eredményeket látva pedig sokan bedőltetek a csapdának.

A helyes válaszok

Az első képen ealient lehet felfedezni. Talán itt voltunk a leggonoszabbak, ugyanis kifejezetten egy régi fotót tettünk közzé, amin közel olyan hosszú a haja, mint Failwarenek, aki a fenti képen balról a harmadik, ráadásul ealien teljes neve Piotr Peschke, -és ez utóbbi pedig rendkívül sokatokat összezavart. Az első kérdésen a kitöltők kétharmada megbukott!

A második fotón Veco, a harmadikon still_mojo, a negyediken Jingles (abszolút kakukktojás), az ötödiken killerpit19, a hatodikon Straik, a hetediken Stefan_xd, a nyolcadikon pedig Mailand látható. Meglepő módon őket többnyire mindenki ismerte. A kilencedik és a tizedik kérdésnél azonban megint gonoszak voltunk, hiszen épp olyan képeket választottunk, ahol a játékos nevének első fele látszik csak.

A kilencedik képen RagingPotato látható, de a kitöltők egyharmada szerint RagingTomato. Ők tévedtek. A tizedik képen pedig a SU-130PM és a Panhard maratonos cikkeinkből jól ismert Near_You szerepel.

A Churchill III kódot nyerte: casualties89

A kitöltők kevesebb, mint 10 százaléka ismerte fel az összes játékost, így azt mondhatjuk, hogy ez egy kifejezetten nehéz kihívás volt. Reméljük, hogy ennek ellenére elnyerte a tetszéseteket, és ha szívesen látnátok még hasonlót, akkor örömmel fogadjuk a javaslataitokat!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.