"Eladom a számítógépem, ha nem tudom 3 nap alatt megcsinálni" - Near_You

...jelentette ki az orosz profi, majd kevesebb, mint 2 nap alatt megszerezte a téli kihívás jutalom járművét.

A World of Tanks e-sport 2018-as halálával a profik új megmérettetéseket keresnek, ami megnyilvánulhat a kiválóságjelek utáni hajszákban, a személyes küldetések minél gyorsabb teljesítésében, –és most nagyon úgy tűnik, hogy a téli kihívás következik, ahol a cél a SU-130PM megszerzése minél rövidebb idő alatt.

Világrekord: a téli kihívás kevesebb, mint 2 nap alatt teljesítve

Az európai szerveren valószínűleg Dakillzor teljesítette leghamarabb a tél kihívás 10 szakaszát, csakhogy őt négy órával Near_You előzte meg, –aminek fényében kétségtelen, hogy az orosz profi világrekordot állított fel. A maratont kevesebb, mint 2 nap alatt, körülbelül 23 óra játékkal tudta le. Kijelentette, hogy eladja a számítógépét, ha nem tudja 3 nap alatt megszerezni a prémium tankvadászt. A tét egyáltalán nem volt kicsi, és ezzel egészen biztosan még kiválóbb játékra sarkallta magát az ex-HellRaisers játékost.

Nem XP-t farmolt, hanem kiválóan játszott!

Minden küldetést kiválósággal teljesített ~4.600-4.700 átlagsebzés mellett  –főképp a Super Conqueror, Object 277 és WZ-111 5A trióval játszva–, így kevesebb, mint 200 csatából abszolválta a feladatot. Az emberfeletti teljesítményről tanúskodó felvételt Near_You Youtube csatornáján vissza tudjátok nézni.

A maraton mindenki másnak

Tippek, trükkök és érdekességek a SU-130PM megszerzéséhez vezető rögös úthoz!

Stratégiák, kalkulátor és összehasonlító elemzések a téli kihíváshoz.

Könnyen belátható, hogy az ehhez hasonló sikertörténetek nem sokaknak adatnak meg, és az átlagjátékos többnyire jobban teszi, ha az XP farmolás rögös útját választja. A beágyazott cikkben összehasonlító elemzésben mutatjuk be a SU-130PM maratont, majd stratégiákat adunk a minél hatékonyabb XP farmoláshoz, –és egy kalkulátort is a rendelkezésetekre bocsátunk, hogy jobban menedzselhessétek az időtöket.

Számodra motiváló Near_You teljesítménye? Mit tudhat ő, amit sokan mások nem?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.