Szemüvegének tükröződése buktatta le a csaló streamert

Szemüvegének tükröződése buktatta le a csaló streamert

Faken csatornája ment is a levesbe szinte azonnal.

Az online játékok és a különböző csalások sajnos kéz a kézben járnak már hosszú évek óta. Bármilyen játékról is legyen szó, mindig szomorú látni hogy egyesek pusztán kedvtelésből rontják el mások játékát.

Az e-sport játékok esetében pedig különösen fájó a dolog, hát még akkor ha pont a saját meccsünkön futunk bele egy csalóba. Talán a CS:GO van ilyen szempontból a legrosszabb helyzetben, hiszen az MM szerverein sokszor futhatunk bele, autoaim-ot, wh-t vagy más egyéb szabálytalanságot használó játékosokba. A csalók visszaszorítására rengeteg ötlete lenne a közösségnek, hogy ezek közül mennyi megvalósítható, az már más kérdés. A Titanfall példáját követve, az Apex Legends tábora például egy remek alternatívával állt elő nem olyan rég.

Ha a CS:GO-ban is csak csalókkal játszhatnának a korábban már lebukott játékosok, akkor most egy viszonylag ismert Twitch streamerrel is "gazdagodna" a tábor. Kristoffer "faken" Andersson tegnap bukott le wallhack használata közben, mindez élő egyenes adásban történt. Elsőre nekem is meg kellett néznem párszor a klipet, de aztán rájöttem a titokra.

Emberünk AWP-vel tartja jungle-t és a konnektorba átfutókat, a játékképen pedig nem is tűnik fel semmi. Viszont ha megnézzük faken szemüvegét, tisztán láthatjuk, hogy a wh segítségével látja a lépcső alatti CT játékos minden mozdulatát. A megérdemelt büntetés persze nem maradt el, azonnal repült a ban faken Twitch csatornájára.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!