Máris változás a régi-új VP-ben: kispadra került az irányító

Máris változás a régi-új VP-ben: kispadra került az irányító

Nem vált be az AGO csapatából érkező TOAO.

Az orosz vezetőséggel rendelkező Virtus.Pro szervezete ma délután bejelentette, hogy az egykoron AGO csapatát irányító, a 2018-as év végétől viszont a VP mezében tevékenykedő Mateusz " TOAO " Zawistowski, a csapat kispadjára került.

TOAO 2018 decemberében érkezett a VP szárnyai alá, helyén több játékost is kipróbálnak majd, elsőként a jelenleg a PACT lengyel ötösében játszó 21 éves Kamil " Sobol " Sobolewski fog játszani honfitársa helyén, akivel a GG.BET Sydney Invitational versenyén fognak együtt játszani, továbbá a lengyel csapat közelgő LAN versenyén is VP mezt ölt magára, hiszen Sobol lesz ott a belga Charleroi Esports rendezvényén is, melyet április 12-14 között rendeznek meg. 

Sobol azonban nem irányítói szerepkörben segíti majd ki a VP csapatát, ezt a szerepet majd snax fogja átvenni, aki nem először vezeti a csapatot, hiszen 2017-es évben öt hónapon keresztül vállalta magára ezt a feladatot.

A döntésről a szervezet vezetője, Roman Dvoryankin nyilatkozott:

"CS:GO csapatunk nem tudta hozni azt a formát, amit elvártunk, így TOAO-val közösen arra a döntésre jutottunk, hogy kispadra kerül. Az új, jövőbeli terveinket a Charleroi Esports LAN versenye után közlöljük." – Roman Dvoryankin

A Virtus.Pro jelenlegi felállása az alábbi:

Michał "MICHU" Müller
Michał "snatchie" Rudzki
Paweł "byali" Bieliński
Janusz "Snax" Pogorzelski
Kamil "Sobol" Sobolewski (próbaidő)

Mateusz "TOAO" Zawistowski (kispad)
Jakub "kuben" Gurczynski (edző)

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!