A Sekiro: Shadows Die Twice jött, látott és letarolta a Steamet

A Sekiro: Shadows Die Twice jött, látott és letarolta a Steamet

A legújabb japán akció-kalandjáték, a Sekiro: Shadows Die Twice elképesztő rajtot vett Steamen.

Még csak három napja jelent meg hivatalosan a Sekiro: Shadows Die Twice, a From Software tripla A-s akció-kalandjátéka. A tizenhatodik században játszódó történetben egy szamuráj harcost alakítunk, akivel bosszú hadjáratra indulunk emberek és mitikus szörnyek ellen. Az első statisztikák alapján megérte elkészíteni a játékot, sőt a marketingesek is valamit nagyon jól csináltak, mivel a Steamen a legtöbbet kívánságlistára tett program volt az elmúlt év végén. Március 22-e óta eltelt már három nap, de a Steamcharts számai alapján minden fejlesztő álma lehet egy ilyen játék. Átlagosan 85000 player pörgeti a Sekirot, a csúcs 125000 volt, ami nagyon jónak számít egy 60 eurós játék esetében.

A Rainbow Six Siege, Warframe és Team Fortress 2 szorult egy hellyel hátrébb és bőven van rá reális esély, hogy még néhány napig tartani tudja magát a Sekiro. Az első értékelések alapján egy valódi "év játéka" várományost kaptunk a From Software csapatától, legyen az a PC-s platform, vagy a konzolok világa.

A felhasználói értékelések között a legtöbb negatív vélemény általában a nehézséget emeli ki, mint a legnagyobb hátrányt. Igazuk van ezeknek a hangoknak, mivel tényleg nem könnyű túljutni akár az első főellenségen is, de a Dark Soulson edzett generációnak a kihívás általában nem okozhat problémát.

Ha szeretnétek ti is kipróbálni a Sekirot, akkor csapjatok le rá Steamen és ha esetleg nem tetszik, amit kaptatok a pénzetekért, akkor ott a lehetőség, hogy visszakérjétek az árát.

Ti megvettétek már a játékot?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!