Teória cunami, avagy mindent az új, titokzatos előzetesről!

Teória cunami, avagy mindent az új, titokzatos előzetesről!

Március 29-e valószínűleg egy olyan dátum lesz, amire még sokáig emlékezni fogunk!

A Wargaming nemrég kiadott sokat sejtető új teaser videót, amit természetesen képkockáról képkockára ki is elemzünk nektek.

Mit jelenthet az előzetes?

Evilly, Slava Makarov, Storm

A játék kitalálói, akiknek a fejéből kipattant a World of Tanks ötlete.

Kacatok az asztalon, és egy KV-220 matrica

A képen balról jobbra haladva egy álcahálót, egy tűzoltó készüléket, egy KV-220 matricát és egy javítókészletet fedezhetünk fel. Ez két dolgot is jelenthet. Egyrészt azt, hogy a KV-220-at kapjuk meg fogyócikkekkel ajándékba, másrészt valami egészen izgalmasat. Ha jobban megfigyeljük, akkor mind a tűzoltó készülék, mind a javítókészlet eléggé alapnak tűnik, illetve a kép jobb szélén lévő videokártyák sem mai darabok. A KV-220 pedig a béta teszterek ajándéka volt az orosz szerveren. Egyszerű nosztalgiázásról lenne szó?

T-30 és IS-4

Talán semmi különös, de épp két olyan tank került fel a táblára, amik közül a szovjet nehéz tank korábban tier IX-es, míg a T30-as tier X-es nehéz tank volt. A táblán pedig már a jelenlegi tierjük szerepel.

Chaffe, T-50-2, VK 28.01

Valahol itt ugrik a majom a vízbe. Vessetek egy pillantást az asztalon látható magazin vonalkódjára! A rajta látható számsor 13092011067. A kód egy dátum, 2011 szeptember 13-a, ami a 0.6.7-es frissítés kiadásának időpontja. Ezzel a frissítéssel került be a képen látható három könnyű tank a játékba.

A régi garázs képe

Egy időkapuhoz hasonló képződmény, ami a régi garázs képét tárja elénk. A poén kedvéért pedig egy kutya is beleugrik, ami egy újabb rejtett utalás arra, hogy talán visszautazunk az időben. A régi játékban ugyanis hallani lehetett a kutya nyüszítését, ha átmentünk egy kutyaólon.

Március 29-én érkezik a World of Tanks Classic?

A World of Tanks Classic egy olyan álom, ami a látottak alapján idén márciusban akár meg is valósulhat. Akárhogy is, a teaser alapján nem lenne meglepő, ha egy időre visszatérhetnénk a klasszikus WoT-hoz egy különleges játékmód, vagy a Battle Royale játékmódhoz hasonló megoldás keretén belül.

Ti milyen következtetéseket szűrtetek le a teaser videóból? Szerintetek mi várható március 29-én?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.