A Baron lopások volt fókuszban az e heti MNEB K&H bajnokságon!

A Baron lopások volt fókuszban az e heti MNEB K&H bajnokságon!

League of Legends - Nehézkesen biztosították be a Baronokat a héten a csapatok, több lopás is történt.

A hatodik hét elteltével egy kicsit visszatekintünk az MNEB K&H LoL bajnokság legszebb pillanataira, amiből jutott bőven erre a hétre is! Mi ezúttal a három legszebbet gyűjtöttük össze nektek, ha esetleg lemaradtatok volna róla. Tényleg rengeteg szép pillanat született a héten, így nem is nagyon szeretnénk ezeket rangsorolni, inkább csak megosztani veletek!

A Plague és a RIFT keddi találkozója nem csak végeredményét tekintve hordozott meglepetéseket. Malacko szegény nem tudta mire vállalkozik DareDévil Sylas-ával szemben. Loxigar még csak épp a kezdőt hagyta el, ám ez nem állította meg a RIFT midesét abban, hogy bepróbálkozzon egy Baron lopással. Az eredmény pedig abszolút siker!

Bár eredményeit tekintve nem áll a legfényesebben a Mayhem csapata, felső ösvényesüknek, Kopifoxnak azért akad pár trükk még a tarsolyában. Ezek egyike a nem éppen szokványos Heimerdinger top, amire láthatóan a CSDT dzsungelese, Kádár sem volt felkészülve. Kopifox gyorsan, látványosan és stílusosan takarítja le Xin-t a pályáról és még Sion érkezésére is van válasza.

Már megint PLG és RIFT és már megint Malacko és DareDévil. Ha deja vu érzésed támad a kliptől, akkor az nem véletlen. Ez ugyanaz a mérkőzés, ugyanaz a két csapat csak éppen pár perccel később. Egy Baron lopás sem túl gyakori, bár azok azért előfordulnak néha, de egyenesen kettő, ráadásul ugyanazon a meccsen, ugyanattól a játékostól? Na az már ritkaságszámba megy, de DareDévil újfent megcsinálta.

Ha már baron lopás. Kijutott ebből bőven erre a hétre, az AGW és a THR között is érdekesen dőlt el a lila gyík sorsa. A két csapat ráadásul pont múlt héten váltott egy játékost, Rabbano ugyanis az AGW-ből a THR-be ment, helyette Dandom érkezett. Talán ezúttal jobban járt vele az AGW, Jarvanjaval ugyanis tökéletes ütemben érkezett és Smite-olt.

+1

Néha közbeszól a technika ördöge, vagy éppen egy elfelejtett Origin bejelentkezés. Ha pedig valaki Apexezni hív, annál nincs fontosabb az Origin szerint, le is tálcázta a LoL-t, hogy helyet adjon a játék invite-nak. A fennakadás szerrencsére nem tartott sokáig.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.