Újabb észak-európai játékossal erősíthet a Cloud9

Újabb észak-európai játékossal erősíthet a Cloud9

Egy OpTic dán ötösét is megjáró játékossal tárgyal az amerikai szervezet.

Továbbra is keresi a megfelelő felállást a Cloud9 együttese, ennek előállítása érdekében tárgyalásokat folytat René " cajunb " Borg-gal, aki jelenleg szabadúszó, hiszen menesztették volt csapatából, az OpTic-ból, helyére érkezett niko, továbbá North egykori irányítója, MSL is csatlakozott az OpTic szervezetéhez.

Arról nincs tudomás ezidáig, hogy ki helyére érkezhet cajunb, de egyes pletykák szerint nagy valószínűséggel a francia KioShima-t válthatja. Az amerikai szervezet legutolsó igazolása egy Rogue játékos volt Daniel " vice "  Kim, igaz csak próbaidősként. A C9-nek azután kellett elindítania ember keresési akciójukat, miután másik svéd játékosuk, flusha bejelentette, hogy motiváció hiányában szenved, ezért határozatlan ideig visszavonul a profi játéktól. Ráadásul irányítói poszton is sokáig nagy zűr volt a C9-ben, hiszen Golden sokáig egészségügyi problémákkal küzködött, mostanra azonban már teljesen felépült, és a Cloud9 számíthat rá.

Ha cajunb viszont a RUSH-autimatic duo vagy a francia helyére érkezik, az azt jelentené, hogy újra kellene kvalifikálniuk magukat a szeptemberi StarSeries Major versenyére, melynek majd a német Berlin városa ad otthont. A 29 éves játékosnak ez lenne az első túrája Amerikába, hiszen korábbi csapataiban csak honfitársakkal szerepelt, melyek a Team Dignitas, TSMAstralis, és North nevet viselték.

Továbbá nem csak játékosok terén történt csere a Cloud9 háza táján, hiszen edzőként vice testvére, Ronald " Rambo " Kim érkezett valens helyére, aki nem hagyta ott végleg a szervezetet, hanem elemzőként segíti továbbra is a csapatot.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!