A Left Alive savtengerben fürdött, majd a kiadó leárazta

A Left Alive savtengerben fürdött, majd a kiadó leárazta

A Square Enix játéka Japánban még a múlthéten jelent meg, de a közösség annyira lehúzta, szétsavazta, hogy a kiadó inkább leárazta a játékot.

Hozzánk még csak a mai nappal érkezik a Left Alive nevű akciójáték. Aki nem csukott szemmel nézte az eddig kiadott videókat, már annak is feltűnt, hogy nincs minden rendben a játék háza táján.
213Amennyiben ellátogatunk az Amazon Japan oldalra, a játék a maximális 5 csillagos értékelésből még a kettő csillagot sem tudta elérni, jelenleg 1,5 csillagnál tart. Rossz az irányítás, nem az igazi a látvány, a karaktermozgásokról pedig nem is beszélve. Embargó nem volt a játékon, a múlthét csütörtöki megjelenést követően már azonnal lehetett szabadon írni, streamelni a játékról, azonban vicces módon volt több olyan felhasználói visszajelzés is, hogy amikor közvetítést akartak indítani a játékról, a rendszer nem engedte.

Az is rendkívül sokat elmond a játékról, hogy először 44%-kal kevesebbért lehetett bezsebelni, most pedig 50%-kal kevesebbet kérnek érte. Szomorú, hogy a játékban megtalálható néhány apró, jó ötlet ilyen sorsra kell, hogy jusson.

Teszt, illetve pontszám egyelőre még a Metacritic oldalán nem található a játékról.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!