A MNEB alapszakaszának harmadik helyezettje győzött a SEC első magyar nyílt selejtezőjén

A MNEB alapszakaszának harmadik helyezettje győzött a SEC első magyar nyílt selejtezőjén

Lezajlott a SEC kilencedik szezonjának első magyar nyílt kvalifikációja.

Tegnap délután több Magyar Nemzeti E-sport Bajnokságon is szereplő csapattal kiegészülve zajlott a SEC Season 9 első nyílt magyar selejtezője, ahol ott volt a HoP eSport és a Nice Gaming mellett a 1998s is.

seb1 irányította Nice Gaming az első fordulóban a ZeroToHero ellenfeleként küzdöttek a negyeddöntőbe kerülését, ahol egy Inferno-n zajló 8-7-es félidőt követően 16-9-re tudott győzni az N6. A negyeddöntőben egy nagyarányú, 16-2-es vereséget mértek a RELATiVE csapatára, az elődöntőben viszont ismét megszorongatták a MNEB egyik résztvevőjét, hiszen mind a 30 kör kellett ahhoz, hogy le tudja győzni ellenfelét a Nice Gaming

A döntőben az N6 azzal az 1998s ötösével küzdött, akik a döntőig vezető útjukon három ellenfelüknek csupán 17 kört engedtek összesen, hiszen a TigeneKaHuMustanGdspmach0 felállással induló OKKLUZÁLIS FEHÉR ellen 16-5-re, a HoP eSport ellen 16-3-ra győztek flash-ék, mely mérkőzésen a HoP egy beugróval játszott, hiszen SzarvasMarha helyett Sny volt ott Train-en. Az elődöntőben pedig a team cukor együttesét győzték le 16-9-re. 

A regionális döntőbe kerülő BO3 összecsapásban csupán két pályát játszottak le a felek, hiszen egy szintén Train-en aratott 16-13-as 1998s győzelem után Inferno-n 16-10-re győztek Aaron-ék, így ők az első magyar csapat, akik képviselik majd hazánkat a regionális döntőben. A teljes ágrajz végeredményei az alábbi képen tekinthetőek meg.

A második magyar csapat kiléte azonban még egy picit várat magára, hiszen a második nyílt kvalifikáció április 7-én kerül majd megrendezésre, melyre IDE kattintva ti is nevezhettek csapatotokkal, melyről az E1TV alábbi csatornáján élő közvetítést is követhettek!

Nézd meg esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!