Kiszivároghatott a Borderlands 3 megjelenési dátuma: törölték a bizonyítékokat!

Kiszivároghatott a Borderlands 3 megjelenési dátuma: törölték a bizonyítékokat!

Twitteren bukkant fel a Borderlands 3 megjelenési dátuma, gyorsan törölték is a posztot!

Kezeljük helyén a dolgokat. Április elsején a legnagyobb vállalatok, kiadók és fejlesztők is szoktak trollkodni, de a Gearbox Software túlságosan furcsa módon tette azt, ha tényleg kamu az egész. A Borderlands 3-ról először kikerült a Twitterre egy poszt, ami a megjelenési dátumot leplezte le, majd egy Twitter reklám is futott, amiből következtethetünk arra, hogy köze lesz az Epic Games Store-nak a játékhoz. Nézzük is meg a bizonyítékokat!

Szeptember 13 reálisnak tűnik, mivel a napokban mutatták meg a nagyvilágnak a hivatalos trailert. Öt hónap alatt lehet még rengeteg mindenre van idő. A kampány még csak most indult be, de valószínű jönnek még információk a karakterekről, esetleg egy teljes játékmenet videó az E3-on. A bugok számát is nullához kéne redukálni, ha nem akarnak csúfos bukást a játszhatatlanság miatt. Az biztos, hogy gyakorlatilag bombabiztos a siker, de a Twitterre kikerült rövid reklám alapján nem tisztázott még, hogy pontosan melyik launcherben tudjuk majd elindítani kedvenc FPS-ünket. 

A videó alapján az Epic Store lehet a befutó, de fontos megjegyezni, hogy a Valve és a Steam eddig kiválóan kiszolgálta a Gearboxot. A remasterelt korábbi részek is itt jelennek majd meg, nem valószínű, hogy könnyedén ott hagynák az aranytojást tojó tyúkot.

A tweetet és a reklámot is törölték nem sokkal a publikálás után, ami azt jelenti, hogy lehet tényleg csak véletlen került ki az oldalra. Hivatalos bejelentésre még egy napot várnunk kell, mivel Április 3-án valószínű minden kiderül, ha hihetünk a Gearboxnak.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!