Legion egypercesek: A különleges trükköké a főszerep a játékokban ezen a héten

De ez még csak a jéghegy csúcsa, egyre sokrétűbb és minden információra kiterjedő anyagok készülnek az Akadémia műhelyében. A CS:GO, LoL, Fortnite, PUBG és FIFA fanoknak érdemes követniük ezt a csatornát. 

A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia a helyi oktatás mellett immáron az interneten keresztül is igyekszik okítani a tanulni vágyókat. Egyrészt az is megvalósulhat, hogy streamen keresztül részt vehessünk majd az óráikon, másrészt addig is igyekeznek rövid, egy perces videókban olyan tippeket és trükköket mutatni, melyeket nem biztos, hogy mindenki ismerhet. Legyen szó kezdő vagy haladó játékosról, sohasem lehet eleget tanulni szeretett játékainkról.

Kodiak elhozott nektek ezen a héten egy tökéletes mozifüstöt, de fontos kiemelni, hogy ez csak 128 tickes szerveren működik csak. Két gomb lenyomásával rendesen elfüstölhetjük az ellenfelet. Trainen Cobain egy igazán trükkös smoke megoldást vezet le nektek részletesen, egy-egy körben ha tökéletesen játsszuk meg, akkor akár 3-4 emberrel is végezhetünk egymagunk. Omgezjonesy, a Team Flank kiválósága a PUBG-ben található Lightweight Gripekről mutat nektek infókat, melyek a fegyverek stabilitását segítik elő tüzelés után. SzabyG felvázolja, hogy egyetlen lépcsővel is csinálhatunk nyarat, de ki kell várnunk a megfelelő alkalmat és türelmesnek kell lennünk, máskülönben oda a lehetőség. Frather egyetlen mozdulattal kiwardozza Tri Busht, és ha erről még nem hallottatok, akkor könnyedén megtanulhatjátok a videóból. Végül pedig a FIFA-soknak sem kell aggódniuk, Csete edző úr arról beszél ezen a héten, hogy miként használhatjuk megfelelő módon az El Tornado crossingot (ívelést).

Legion Lecke 43

Legion Lecke 44

Legion Lecke 45

Legion Lecke 46

Legion Lecke 47

Legion Lecke 48

Legion Lecke 49

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!