Ezek voltak a MNEB alapszakaszának legszebb pillanatai

Ezek voltak a MNEB alapszakaszának legszebb pillanatai

Nem volt hiány csodás jelenetekben az alapszakaszban.

Már csak kettőt kell aludni, és folytatódik a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság CS:GO-ban is, hiszen április 7-én már a rájátszásé lesz a főszerep, első körben pedig a Nice Gaming és a GAMERZONE.GG küzdhet majd a továbbjutásért.

De ne szaladjunk előre, ugorjunk vissza egy kicsit a múltba is, hiszen túl vagyunk rettentően izgalmas mérkőzésekkel gazdag alapszakaszon is, ahol több játékos is megmutatta a foga fehérjét. Csak ámultunk és ámulunk most is kolortorzsi és blaZe AWP-s lövésein, de a God Is With Us játékosa, kory is többször célzott tökéletesen a távcsöves fegyverrel, ráadásul egy irgalmatlan nagy wallbang lövés is az ő nevéhez fűződik Overpass-on, melyet pont az ellen a csapat ellen sikerült alkotnia, melynek –a bajnokságon kívül– eredetileg ő is a tagja, természetesen a HoP eSports-ról ejtünk most szót.

Személyes véleményem szerint a bajnokság alapszakaszának legizgalmasabb köre egy régi Budapest Five és GAMERZONE mérkőzésen történt még a második héten, ahol egy 5v3 szituációból blaZe egy triplával gyorsan emberelőnyre tett szert csapata számára, azonban érkezett DEv aki végül megmentette volt együttesének a kört egy másik iszonyatos hármassal. De nem mehetünk el bodito Desert Eagle lövései mellett sem, hiszen hiba nélkül három játékost lőtt halálpontosan fejbe, megtisztítva ezzel az " A " rakót Cache-en.

De nem is húzzuk tovább a szót, beszéljenek inkább az alábbi képsorok! Nektek melyik volt ezidáig a bajnokság legszívmelengetőbb jelenete?


KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!