Meg sem jelent, de már bugos: keddig van idő javítani a hibákat

Meg sem jelent, de már bugos: keddig van idő javítani a hibákat

Kedden érkezik a Rise of Shadows, de addig még van dolguk a fejlesztőknek. Kripp fedezett fel két bugot is a Hearthstone-ban!

A Rise of Shadows és a 14.0-s patchre már csak néhány napot kell várnunk, de úgy tűnik, hogy a fejlesztőknek van még dolguk a Hearthstone-ban. Az elmúlt napokban néhány influencer videós és streamer megkapta idő előtt a lehetőséget arra, hogy tesztelje a Rise of Shadows lapokat működés közben. Az egyik ilyen kártyás nem volt más, mint Kripp, a világ második legnépszerűbb Hearthstone streamere. Rövid idő alatt két problémát is talált a játékban, amiket minél hamarabb el kéne tüntetni, mivel komoly problémák származhatnak belőle a jövőben.

 

Az első probléma a Zilliax + Sweeping Strikes kombó kapcsán merült fel. Valószínű, hogy a lassabb Mech Warriorokban elő-előkerülhet majd a fenti kombó, aminek a lényege, hogy Zilliax nem csak a megtámadott célpontot sebzi, hanem a mellette lévőket is. Így rögtön kilencet gyógyulhat a Warrior és jó esetben még a boardot is megoldja egy mozdulattal. A probléma ott jelentkezett, hogy a közvetlen célpont Divine Shieldet kapott Autodefense Matrixból, amit természetesen Zilliax nem sebzett, csak a pajzsot ütötte le róla. A Lifestealnek és a sebzésnek azonban aktiválódnia kellett volna a mellette lévő lényeken, de ez is elmaradt. Ez a bug elég súlyos és lehet nem csak a Zilliax esetében fordulhat elő, hanem a Poisonous, vagy más miniok esetében is. Az biztos, hogy a fejlesztőknek lesz mit tesztelniük a következő napokban. Jelezték nekünk, hogy további hibát generál jelenleg a Sweeping Strikes. Ha két Sweepinget teszünk rá egy lényre, akkor a célpont melletti lények dupla sebzést szenvednek el, ami természetesen nem kéne, hogy megtörténhessen.

A második bug, amit Kripp felfedezett a Naturalize feltűnése az Arénában. Ezt a lapot korábban már kivették ebből a játékmódból, mivel túlságosan kiegyensúlyozatlannak bizonyult. Kripp viccesen oda is szólt a deveknek, aztán inkább pickelte a leszedést és folytatta a draftolást.

Reméljük, hogy ezeket a hibákat és még sok másikat képesek lesznek javítani a fejlesztők a keddi megjelenésig, mert könnyedén elképzelhető, hogy versenyeken, például az MNEB döntőjén is sikerül reprodukálni majd ezeket a bugokat, ahol hatalmas a tét.

Ti milyen hibákkal találkoztatok a játékban, amiket még nem javítottak ki? Osszátok meg élményeiteket velünk kommentben!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!