Ez a 10 legerősebb Rise of Shadows kártya az előzetes értékelések alapján

Ez a 10 legerősebb Rise of Shadows kártya az előzetes értékelések alapján

Mik lehetnek a legjobb lapok a Rise of Shadows-ból? A rajongók értékelései alapján ez a tíz kártya!

Minden kiegészítő előtt megindul a tippjáték, hogy melyik lehet az a lap, ami a legnagyobb nyertese lehet a következő hónapoknak. Ezúttal sincs ez másképp, mivel a rajongók, azaz a HearthstoneTopDecks regisztrált felhasználói értékelték a Rise of Shadows lapjait. A Hearthstone következő kiegészítőjében a szokásos 135 új lapot kapjuk majd meg, amire már nem is kell sokat várni, mivel már az előrendelői pakkokat már lehet nyitogatni. Nézzük meg melyik az a 10 kártya, amitől a legtöbbet várják előzetesen a játékosok!

10. Sunreaver Spy - 4,6 pont

Két manáért 3/4-es testet kaphatunk, amiről a Totem Golem óta tudjuk, hogy elég broken. Főleg a Secret Paladin hozhatja ki a maximumot a Spy-ból, mivel ez a Class rendelkezik a legolcsóbb, egy manás Secretekkel.

9. Convincing Infiltrator - 4,6 pont

Öt manáért nem túl jók az értékei, de a Deathrattle képessége nagyon jó lehet a legtöbb szituációban. Az Infiltrator a Witchwood Grizzly helyét is átveheti akár a jövőben.

8. Walking Fountain - 4,6 pont

A Stormwatcher power creepje a Walking Fountain, ami főleg az Elemental / Control Shamanokban találhatja meg a helyét. Lehet kicsit túlértékelik, de a potenciál megvan benne.

7. Heistbaron Togwaggle - 4,6 pont

A value Rogue sosem volt meta, de az új Togwaggle változtathat a dolgokon. Hulkeinstein elemzéséből is kiderül, hogy elképesztően nagy érték rejtőzik a Koboldkirályban!

6. Madame Lazul - 4,6 pont

Madame Lazul elárulja nekünk, hogy mi rejtőzik az ellenfél kezében, sőt még egy lapot is felfedezhetünk és mindezt három manáért. Őrületes képesség, de sajnos megkérik az árát, mivel Legendary kártyáról van szó.

A top 5 legjobbra értékelt kártyát a következő oldalon találjátok!

5. Omega Devastator - 4,6 pont

Egy felturbózott Chillwind Yetit kapott a Warrior, ami nagyon-nagyon hasznos lehet Dr. Boom, Mad Genius kijátszása után. Tulajdonképpen még egy leszedés lehet a Dyn-o-matic mellé, ami óriási boostot adhat a Control Mech változatnak, ha lesz ilyen a jövőben.

4. Underbelly Angler - 4,7 pont

A Murloc Shaman végre Tier 1-be mászhat, köszönhetően az ilyen király kártyáknak, mint az Underbelly Angler. Teljesen jó statok, Murloc besorolás és egy kiváló képesség. Ennél több nem kell két manáért egy Aggro deckbe.

3. Vendetta - 4,7 pont

Sokan még mindig szkeptikusak a Thief Rogue erősségével kapcsolatban, de Kibler megmutatta, hogy a mostani verzió is képes meglepetéseket okozni. A Vendetta kötelező lesz két példányban Valeera lopkodós változataiban, sőt a Blink Fox miatt akár más verzióik is pörgethetik majd.

2. Underbelly Fence - 4,7 pont

A Hallucination rotál, de az Underbelly Fence így is sokat segíthet a korai szakasz kontrollálásában. Nem egy Alexstrasza's Champion ugyan a lény, de megteszi, amit várunk tőle.

1. Kalecgos - 4,7 pont

A hatalmas Legendary Dragon már a kijátszásnak körében megfordíthatja a meccset, elég egy Blizzard / Flamestrike / Blast Wave kombóra gondolni és arról még nem is beszéltünk, hogy az ellenfélnek valahogy meg kell oldania a 4/12-es testet. Egyetlen hátránya, hogy a 9. körben nem lehet Coinolni, mivel az epic fail momentumként bekerülhet bármelyik Trolden videóba.

Futottak még: Toxfin, Potion Vendor, Plot Twist, Scargil, Blastmaster Boom, Keeper Stalladris, Sunreaver Warmage, Mysterious Blade

Szerintetek melyik lehet a top 5 legjobb kártya a Rise of Shadows-ból? Osszátok meg listátokat kommentben!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!