Elindult a jelentkezési időszak a HPL Main divíziójában

Elindult a jelentkezési időszak a HPL Main divíziójában

Ismét elrajtolnak hamarosan a Hungarian Pro League divíziói.

Március végén már nálunk is olvashattatok arról, hogy rengeteg újítással indul újra a Hungarian Pro League egyes divíziói, a jelentkezős a Main divízióba pedig már el is kezdődött.

Olyan játékosok jelentkezését várják, akik FACEIT Level 8, vagy afeletti szinten állnak, a jelentkezéseket pedig a korábban már bejelentett hét tagú bizottság (DeadFox, Flash, Tigene, Kolor, Gabesson, bzt, Aaron) fogja majd elbírálni.

Jelentkezni a Hungarian Pro League weboldalán keresztül tudtok, mely egy szép és érdekes kivitelezést kapott. A weboldalon a Jelentkezz Most gombra kattintva hozzátok elő a jelentkezési felületet, melyben le kell írjátok a játékos neveteket, FACEIT profilotok URL címét, a Steam profilotokat, továbbá leírhatjátok az online vagy esetleg LAN-on elért eredményeiteket, ha pedig csapattal is rendelkezdtek, ezt is megoszthatjátok a stáb tagjaival.

Az összes divízió egyszerre kap majd zöld lámpát, így érdemes bekövetni a Hungarian Pro League közösségi oldalait, (TwitterFacebookFACEIT) hiszen innen értesülhettek a leghamarabb, hogy mikor szállhattok harcba honfitársaitok ellen, a közös fejlődés érdekében. Továbbá a nyeremények is hamarosan publikálásra kerülnek, melynek időpontja még ismeretlen, de az biztos, hogy még az indulás előtt tudatni fogják velünk a szervezők.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!