Hiába a két GAMERZONE győzelem az alapszakaszban, tegnap az N6 volt magabiztosabb

Hiába a két GAMERZONE győzelem az alapszakaszban, tegnap az N6 volt magabiztosabb

Két pályán dőlt el a rájátszás első mérkőzése.

Tegnap este elkezdődött a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság rájátszás szakasza CS:GO-ban is, melynek első fordulójában az alapszakaszban ötödikként végző, a seb1 irányította Nice Gaming és a hatodik GAMERZONE.gg ötösei vívtak csatát a továbbjutásért.

A mérkőzést beharangozó írásunkban leírtuk, hogy már itt az első fordulóban egy igen komoly párharcnak lehetünk majd szem és fültanúi, mely állítást alá is támasztotta az első pályán történtek, mely a GAMERZONE által választott Cache lett. Az első öt körön belül a pisztolykört és a soron következőt gbk-ék tudták megnyerni, az N6 azonban fordítani tudott, és egy pillanatig át is tudták venni a vezetést 3-2-re. Ezután egy hat körös széria érkezett a GAMERZONE-tól, a félidő végül 10-5-tel zárult, mely eredmény beállításához szükséges volt egy arbie által megoldott 1v2 szituáció.

A második félidőben már ki is tudott egyenlíteni a Nice Gaming, az előnyt azonban akkor még nem tudták átvenni, a GAMERZONE ismét elhúzott 3 körrel, így ekkor már 13-10 volt az állás, sőt, később 14-12-nél már csak kettő kör kellett volna a GAMERZONE-nak a pálya behúzásához, ekkor azonban érkezett az N6 és a legjobb ütemben kapta el a fonalat, a zsinórban nyert négy körrel sikerült megnyerniük az első pályát 16-14-es végeredménnyel a hátuk mögött, így 1-0-ás előnnyel érkezhettek meg a saját általuk választott pályára, Train-re.

Train azonban már N6 előnnyel indult, hiszen 3-0-ás vezetésre is szert tudtak tenni T oldalról, később 5-2-re is vezettek, a GAMERZONE viszont egy újabb öt körös szériát hozott, mellyel át is vették a vezetést egy ideig, a félidő viszont egy körös N6 előnnyel zárult. Az első játékrész legemlékezetesebb pillanata szintén arbie nevéhez fűződik, hiszen a Cache-en született clutch megoldása mellett egy eco kör közben négy felfegyverzett játékost is sikerült likvidálnia a Glock-18-as fegyverével, ráadásul az ACE is összejött neki.

A második félidőben a pisztolykört sikerült megnyernie a GAMERZONE-nak, további körök azonban már nem tudtak szert tenni, és egy kevésbé szorosabb második pályán, 16-8-as végeredménnyel, összességében pedig 2-0-val jutott tovább a rájátszásban a Nice Gaming, következő ellenfelük pedig jövő hét pénteken a God Is With Us lesz.

GAMERZONE tehát a harmadik kieső a G_G (ex-PixelFire) és a Jöttünk, láttunk, nyertünk formáció után, ráadásul a csapat együttléte is eléggé kérdéses, hiszen blaZe tegnaptól hivatalosan is a HoP eSport csapatát erősíti, de az MNEB-re nem fog visszatérni, ugyanis a bajnokságban továbbra is a Tigene-Senthry-torzsi-SzarvasMarha-hussaR ötös lép majd pályára jövőhét vasárnap, ellenfelük még azonban egy kicsit még várat magára.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!