Új felállással indul újra a Major győztes francia csapat

Új felállással indul újra a Major győztes francia csapat

A szokásos francia forgatásnak hála itt az új LDLC.

Nem tartott sokáig az új francia, pontosabban francia többségű csapat megalakulása. Egy héttel azután, hogy az LDLC megvált minden akkori játékosától, máris meg van az új csapat. Az elmúlt hét szinte minden napján bejelentettek egy új játékost, tegnap pedig egy Major győztes francia játékos érkezésével meg is alakult a kezdő ötös.

Az utoljára bejelentett játékos nem más, mint Vincent "Happy" Schopenhauer, aki így több, mint négy év után ölthet magára újra LDLC mezt. Ha visszaemlékeztek 2014 végére, volt egy francia csapat, az akkori LDLC, aki ha csak rövid időre is, de meg tudta állítani a fnatic és a NiP vezette svéd vonatot. A Happy-NBK-SmithZz-kioShiMa-shox felállású csapat a NiP csapatát tudta legyőzni a döntőben.
Azóta sok minden változott, az LDLC valahogy eltűnt a G2 árnyékában és inkább az alacsonyabb presztízsértékű versenyek egyik éllovasa volt az évek alatt. Az új csapat egyben azt is jelenti, hogy Happy immár hivatalosan sem a Vitality tagja, ahol egyébként személyes nézeteltérések miatt döntöttek a lecserélése mellett. Happy mellett szintén visszatérőként helyet foglal még az új csapatban xms és SIXER, hozzájuk csatlakozik próbaidősként a 21 éves francia tehetség roden, valamint a Space Soldiers csapatából megismert MAJ3R.

Első közös bemutatkozásuk a hétvégéi Charleroi Esports verseny lesz, ahol szembe kell majd nézniük a G2, a Vitality, a ScreaM-féle GamerLegion vagy éppen a Virtus.pro ötösével.

Az új LDLC kezdő felállása:

  • Engin "MAJ3R" Kupeli
  • Christophe "SIXER" Xia
  • Alexandre "xms" Forté
  • Vincent "Happy" Schopenhauer
  • Rodolphe "roden" Bianco (próbaidőn)
  • Steeve "Ozstrik3r" Flavigni (edző)

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!