Legion egypercesek: Kodiak leckével búcsúzunk Cache-től, és megtudjuk mire jó a kupola Fortniteban!

De ez még csak a jéghegy csúcsa, egyre sokrétűbb és minden információra kiterjedő anyagok készülnek az Akadémia műhelyében. A CS:GO, LoL, Fortnite, PUBG és FIFA fanoknak érdemes követniük ezt a csatornát. 

A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia a helyi oktatás mellett immáron az interneten keresztül is igyekszik okítani a tanulni vágyókat. Egyrészt az is megvalósulhat, hogy streamen keresztül részt vehessünk majd az óráikon, másrészt addig is igyekeznek rövid, egy perces videókban olyan tippeket és trükköket mutatni, melyeket nem biztos, hogy mindenki ismerhet. Legyen szó kezdő vagy haladó játékosról, sohasem lehet eleget tanulni szeretett játékainkról.

Omgezjonesy hajthatatlan a gripekkel kapcsolatban, bemutatja nektek az összes tartozékot, hogy miért érdemes ezeket használni. Ezen a héten a halfgripek pozitív tulajdonságait ismerteti. Cache-től elbúcsúzunk CS:GO-ban, hiszen kiszedik a verseny mapok közül, Kodiak egy leckével búcsúzik tőle, majd megtudhatjuk mit jelent az úgy nevezett contact play, mely egy fontos és hasznos taktika. Counter Strike vonalon haladva tovább Mirage-on egy plant utáni Molotovval is bepróbálkozhatunk bevédeni a site-ot Cobain tanácsa után. Fortniteban SzabyG a kupola trükköt ismerteti, Frather pedig LoL-ban egy toplane ward spotot fed fel nektek. A kedvenc virtuális futball edzőnk, Csete úr a jól fejelő játékosokat mutatja be, hiszen az El Tornado cross taktikához elengedhetetlen az ő szerepeltetésük.

LEGION LECKE 50

LEGION LECKE 51

LEGION LECKE 52

LEGION LECKE 53

LEGION LECKE 54

LEGION LECKE 55

LEGION LECKE 56

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!