Egy őrjítően egyszerű trükk a tervrajzokkal, amire senki sem gondol

Egy őrjítően egyszerű trükk a tervrajzokkal, amire senki sem gondol

Egy jó befektetés, aminek megismerése után garantáltan a fejedhez kapsz, hogy erre miért nem gondoltál korábban.

Az 1.4.1-ben érkezett tervrajzokról egy részletes ismertetőt már olvashattatok oldalunkon, amiben gyakorlatilag mindenre kitértünk, amit érdemes lehet észben tartani, ugyanakkor egy őrjítően triviális cselről megfeledkeztünk.

Tier II-től tier X-ig bármely nemzet bármely tankjához kaphatsz tervrajzot

A tervrajzok működési elvüket tekintve arról szólnak, hogy tier II-től tier X-ig bármely nemzet bármely tankjához megkaphatjuk őket, de ha ki van fejlesztve az adott egység, akkor helyette nemzeti vagy pedig univerzális darabot kapunk, amiket összegyűjtve tankra specifikusan gyárthatunk le darabokat, amik százalékos kedvezményt adnak az adott harckocsi kifejlesztéséhez szükséges XP árából.

A trükk arról szól, hogy tier II-től tier IV-ig szabad XP-ből fejleszd ki minden nemzet minden egységét, hogyha véletlenül ilyen kis szintű tankra kapnál tervrajzot, akkor abból nemzeti vagy univerzális töredék válhasson, és így szignifikánsan több XP-t spórolhass a magasabb tierekben, mint amennyit elköltöttél az alacsony tierűekre.

Tisztában voltál ezzel a trükkel, vagy beléd is villámcsapásként hasított a felismerés, hogy egy ilyen egyszerű módszerrel XP százezreket spórolhatsz?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.