Hamarosan visszatérhetnek a repülők, a jövőheti tárgy pedig a Shadow Bomb lehet

Hamarosan visszatérhetnek a repülők, a jövőheti tárgy pedig a Shadow Bomb lehet

Az adatbányászok igencsak nehéz helyzetbe kerültek ma, a szokásosnál jóval kevesebb dolgot tudtak egyelőre előszedni, ám néhány finomság így is akadt.

A mai napon megérkezett a v8.30-as frissítés, amit nyugodt szívvel nevezhetünk vb frissítésnek is, ugyanis a világbajnokság első selejtezőjét ezen a patch-en fogják lejátszani a játékosok. A Baller nerf egyelőre kimaradt, ám a Reboot Van hivatalosan is megérkezett a játékba. 

A nagy frissítéseknél már megszokhattuk, hogy az Epic Games számos olyan dolgot helyez el a játék fájljaiban, amelyek a jövőben érkező tárgyakra, eseményekre utalhatnak, ez most sem volt másképp, csak épp az adatbányászok kisebb-nagyobb nehézségekbe ütköztek, és meglehetősen kevés dolgot tudtak előtúrni. Szinte biztos, hogy skinek terén is lesznek még meglepetések.

Ám néhány érdekességet így is felszínre tudtak hozni, például jó esély van arra, hogy a repülők visszatérhetnek a játékba, egyes adatbányászok szerint ugyanis a nyolcadik heti küldetések részét képezik.

FortTory szerint pedig egy LTM-ről lesz szó.

A másik jelentős újdonság egy új fogyasztható tárgy megjelenése lehet, amiről grafikai modell egyelőre nincsen, pusztán hangokat találtak hozzá a "kutatók". A Shadow Bomb névre keresztelt tárgy igen hátborzongató hanghatásokkal rendelkezik.

Feltételezések szerint ez a tárgy hasonló elven működhet majd, mint a negyedik szezonban a Hop-Rockok. Érdekesség, hogy a hatodik szezonban voltak a pályán Shadow Stone névre keresztelt elemek is, amelyekkel részben láthatatlanná válhattunk.

Továbbá kiderült az is, hogy az Inferno skin egy packot fog alkotni, amelyhez küldetések is tartoznak majd.

Végül pedig apró érdekesség, ami a későbbiekben talán nem is lesz annyira apró; Loot Lake ásatását ismét orbitális sziklák fedték be, így a játékosok mondhatni hiába ásták ki a rejtélyes fémszerkezetet. Kezdhetik előlről....

Nektek hogy tetszik a v8.30? Elégedettek vagytok a frissítéssel?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!