A Thief Rogue is felemelkedhet az árnyakkal? Orange szerint abszolút!

A Thief Rogue is felemelkedhet az árnyakkal? Orange szerint abszolút!

Az új kiegészítő kevésbé újszerű, de látszólag különösképp hatékony paklija, amivel már ki is ütötték a legend 1-et.

Körülbelül egy hete olvashattatok egy hosszas elemzést tőlünk a Year of the Raven enyveskezű rablójának utolsó iterációjáról, és nem kellett sokat várni arra, hogy megtörténjen az első nagyobb bumm a tolvajok hercegnőjével. A cikkünkben bemutatott Thief Tempo Rogue különösen hatékony, relatív dust költsége minimális, és az alapvető játékmenetét is egyszerű megérteni, illetve elsajátítani.

Orange's #1 Legend Thief Tempo Rogue

Kód: AAEBAaIHBLICyAOvBIoHDbQB7QLuBogH3QiGCcf4AtWMA4+XA5CXA/uaA/6aA4mbAwA=

A deck összesen három Legendary lapot tartalmaz, de egyik sem az új kiegészítőből való. Következésképp a Waggle Pick számít a legköltségesebb újításnak a maga Epic besorolásával. Emellett még néhány Rare és Common lap került bele az Rise of Shadows kiegészítőből, tehát a relatív dust költség valóban meglehetősen alacsony.

A másodikban a Blink Foxon túl az Hench-Clan Burglar és a Evil Miscreant segíthetnek, -illetve utóbbi a Lackeyk miatt a későbbi kombókhoz is különösen nagy szerephez jut.

Végül, de nem utolsó sorban pedig ejtsünk szót a Waggle Pickről, amire akár egy fegyverbe olvasztott Shadowstepként is lehet tekinteni. A Deathrattle effektjének aktiválásakor egy barátságos minion visszakerül a kezedbe a pástról, és két manával olcsóbb lesz. Mivel a pakliban szinte csak Battlecry effektes lapok vannak, így mindegyikkel jó szinergiába léphet, de persze vannak olyan választások, amiket mégiscsak előtérbe lehet helyezni. Ilyen például a Leeroy Jenkins kombó.

Megváltozott körülmények, felértékelődött szerepek

Bár nem számít új lapnak, de nem mehetünk el szó nélkül a Raiding Party mellett. Ezzel a spellel alapból csak két kalózt húzol fel, de kombóval kapsz mellé egy fegyvert is. Ez akár azt is jelentheti, hogy a negyedik körben a Waggle Pick után kijátszhatsz két 3/3-as tauntot, de olyan szcenárió is elképzelhető, hogy egy 3/3-as taunt megy ki a fegyver után, majd az ötödik körben jöhet Captain Greenskin. Brutális potenciál rejlik benne.

Összességében egy nagyon kompakt pakliról van szó, amit bátran ajánljunk mindenkinek, aki áprilisban jó eredménnyel szeretne végezni a ladderen! Te melyik Rogue paklit pörgeted?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!



Kövess Minket!