Bónuszhegyeket ígér a megújult World of Tanks Prémium Fiók

Bónuszhegyeket ígér a megújult World of Tanks Prémium Fiók

A beígért Prémium Fiók változtatások pontos és részletes bemutatója.

A Wargaming már egy ideje pedzegette, hogy a Prémium Fiók presztízsét vissza szeretnék állítani, és most végre a tervezett változtatásokat is megismerhetjük. Hogy erre valóban szükség volt-e, azt a saját belátásotokra bíznánk, ugyanakkor vegyük sorra, hogy milyen további előnyöket kapnak a prémium előfizetők.

A sima Prémium Fiók helyett innentől World of Tanks Prémium Fiók lesz a neve

A mostani prémium fiók egyszerre ad bónuszt a Wargaming trilógiájának mindhárom darabjához, de a World of Tanks Prémium Fiókot innentől különválasztják, és megspékelik egy nagy adag bónusszal. Természetesen lesz egy átfutási ideje a váltásnak, ami alatt mindenki, aki a megadott időszakban rendelkezik Prémium Fiókkal, automatikusan megkapja a World of Tanks Prémiumot is.

Öt számottevő eltérés a régihez képest, avagy a bónuszok

  • Egy szabadon aktiválható háromszoros szorzó bármely nemzet bármely tankjához, amit bármikor aktiválhatsz, -naponta akár többször is. Így a nap első győztes csatájánál értelemszerűen ötszörös szorzó jár, ha úgy kívánod.

  • 10% bónusz kredit jár minden csatára 750.000 kreditig. Ha a limitet elérted, akkor természetesen tovább már nem jár a bónusz. Hét naponta az összegyűjtött kreditet automatikusan megkapjuk, majd a számláló nullázódik, tehát elölről kezdődik a gyűjtögetés.

  • Napi küldetéseket aktiválhatsz, amik teljesítéséért további kreditet, kötvényt és sok más egyebet szerezhetsz.

  • Ha szakaszban játszol, akkor 15%-kal több tapasztalat jár, és ha legalább egy játékos rendelkezik WoT Prémium Fiókkal a szakaszból, akkor az, akinek van, 15%-kal több kreditet kap, és akinek nincs, az is 10%-os bónuszban részesül.

  • A WoT Prémium Fiókkal egyszerre két térképet is tiltólistára tehetsz. A térkép tiltásokról bővebben itt olvashattok.

A legfontosabb tudnivalók összefoglalója

A normál Prémium Fiók nem tűnik el, de az új kiadásakor a World of Tanks játékosok a WoT prémiumot is megkapják, -azaz náluk mindkettő aktív lesz egy darabig. Ha az új World of Tanks Prémium Fiók kiadása előtt veszel prémiumot, akkor például 100 nap esetében rendelkezni fogsz 100 nap normál prémium idővel -amit ugye a World of Warships és World of Warplanes játékokban is felhasználhatsz-, illetve 100 nap World of Tanks prémium idővel is, -ami megadja a fenti bónuszokat. Abban az esetben, ha rendelkezel normál és WoT Prémium Fiókkal is, akkor a kedvezőbb lesz életben, azaz a WoT Prémium Fiókból származó bónuszokat kapod meg.

Megjegyzés: A megújult Prémium Fiók elérhető lesz az 1.5-ös teszt szerveren, és a visszajelzések alapján még finomhangolhatják, de az általános koncepciót biztosan megtartják.

A World of Tanks Prémium Fiók ára a jelenlegihez képest változatlan marad. A játékbeli küldetésekből a változtatások bevezetésével WoT Prémium napokat lehet majd szerezni. A +10%-os kredit bónuszból származó extra bevételeket akkor is megkapjuk a hét végén, ha időközben a prémium lejárt.

Meggyőzőnek találod a feltupírozott prémium fiók nyújtotta bónuszokat?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.