Az eddigi

Az eddigi "leghasznosabb" bug - egyszerűen kiszavazta ellenfelét meccs közben

Találkoztatok már hasonló esettel?

Számos dolog nehezíti meg az egyszerű MM harcosok életét, leggyakrabban a csalókra szoktunk persze panaszkodni, de mellettük időről időre feljönnek bizonyos bugok is. Úgy látszik ez a hét az ilyen vicces MM videókról szól, tegnap pasha volt az áldozat. Papito egy AFK csapattárs miatt kapott büntetést, amin hirtelen ő is csak nevetni tudott.

A mostani videóban egy átlag MM meccs szerepel. Még a kör kezdete előtt szeretne időt kérni az egyik támadó oldali játékos, fel is ugrik a szavazás ablak, de nem pont az amire várt. Ahogy látjátok majd nem egy timeout szavazást adott be a játék hanem egy olyat amivel társunkat szavazhatjuk ki a meccsből. Ez még nem is lenne nagy szám, az viszont már annál inkább, hogy a szavazás azonnal érvényes lett, ráadásul a bug áldozata az ellenfél csapatának egyik játékosa volt.


Hirtelen senki sem tudta mi történt, de azt azért el kell ismerünk, hogy ez egy olyan bug, ami durván megkönnyíti az egyik csapat életét. A hiba elég ritkának tűnik, de kíváncsi vagyok, hogy a javítás benne lesz-e a következő frissítés leírásában.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!