Szinte ingyen húzhatjátok be a City Interactive legendás Sniper játékait!

Szinte ingyen húzhatjátok be a City Interactive legendás Sniper játékait!

Három Sniper Ghost Warrior játék, mindössze 150 forintért?! Csapjatok le a hatalmas akcióra!

A City Interactive-ot az egész ország megismerhette, amikor elindul hódító útjára a Rossz PC Játékok sorozat. FreddyD, azaz a játékpartizán viccesen, eredeti módon figurázta ki a lengyel cég játékait, amik közül most egyet gyakorlatilag ingyen behúzhattok a Fanatical oldaláról!

Sniper Art of Victory 

 

Ez a videó tökéletes összefoglalja, hogy mit is várhatunk el egy 2008-as City-s játéktól. A csodakés, a kukucskálás, a haszontalan csapattársak mind-mind megtalálhatóak ebben a "mesterműben", kötelező mindenkinek, aki szeret úgy szenvedni, hogy közben jól szórakozik.

Sniper: Ghost Warrior

A City továbbgondolta a mesterlövészes koncepciót és kiadta 2010-ben az első Ghost Warriort. Nagyon sokat akartak markolni lengyel barátaink, de végül nem sikerült teljesíteni a rajongók elvárásait. Amivel mégis jól lehet szórakozni, azok a tökéletes lövések belassításai, amik elég vagányul festenek még a sokadik alkalommal is.

Sniper: Ghost Warrior 2

 

Nem adta fel a reményt a City Interactive, hogy valaha kikerül a kezeik közül egy jó Sniper játék és 2013-ban piacra is dobták a Ghost Warrior második részét. Még látványosabb, még brutálisabb és még realisztikusabb lett a játék, ami nyomokban emlékeztetett egy olyan programra, amiért szívesen fizet az ember.

Az Art of Victory-t kötelező mindenkinek kipörgetni és közben elmorzsolni egy örömkönnyet, hogy milyen jó is volt a RPCJ sorozat, utána jöhet a Ghost Warrior 2. Az első GW-t csak azoknak ajánljuk, akiknek van fölös pár órájuk, amit szívesen töltenek el egy kevésbé minőségi City-s játékkal.

De hol lehet megvásárolni 150 forintért a fenti három City-s játékot? A Fanatical oldalán van lehetőségetek 45 euró centért behúzni a csomagot. Eredeti, Steam kulcsokat kaptok, ha ezt az akciót választájtok, még szűk nyolc órán keresztül van lehetőségetek megvásárolni a Bundle-t, ne szalasszátok el!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!