Öngyilkossági jelenet miatt kellett kivenni az előző Blockot a Fortnite pályájáról

Öngyilkossági jelenet miatt kellett kivenni az előző Blockot a Fortnite pályájáról

A Mysterious Mansion névre keresztelt óriás ház egyik szegletében egy felrúgott szék és egy plafonról lógó kötél fogadta a játékosokat.

Mára már mindenki jól ismeri az Epic Games Block rendszerét, a térkép ezen szegletét időről-időre átformálják a fejlesztők egy közösségi alkotás segítségével. Számos nagyszerű építményt láthattunk itt már, amelyek egyértelműen megmutatták, hogy az emberek mennyire szeretnek építgetni a Creative módban.

Néhány nappal ezelőtt a Blockon aktuálisan elérhető POI a Mysterious Mansion nevet viselte, és egy óriási, voltaképp horrorfilmbe illő épület volt.

A célja ez is volt természetesen, ám a készítő FuryLeaks egy picit elvetette a sulykot. A bemutató videóban (amiből az eredeti verziót már letörölték érthető okokból, és csak ez a telefonos változat van meg) látható, hogy a pincében egy fellógatott karakter van. A jelenet 1:05-nél látható.

Magán a pályán a test természetesen nem látható, ám a feldöntött szék és a kötél ott volt.

Ez elég hamar heves reakciót váltott ki a közösség részéről, az Epic Games pedig szinte azonnal reagálva rá kivette a pályarészt, és a korábbi Tropical Treetops-ra cserélte. Ilyenre még nem nagyon volt példa, ám mivel a szituáció masszívan szembe megy az Epic Games által képviselt értékekkel, muszáj volt meglépni. Az Epic Games nem reagált semmit a szituációra, de a színfalak mögött biztos, hogy egy újabb bekezdéssel bővítették a Blockok ellenőrzésére vonatkozó kézikönyvüket.

A Block azóta egyébként újra módosult, a tegnapi v8.30-as frissítéssel megérkezett a Llama Sphinx.

Ti szoktatok a Blockra ugrani?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!