500000 meccs alapján ezek most a legerősebb Rise of Shadows deckek Rank 5 alatt

500000 meccs alapján ezek most a legerősebb Rise of Shadows deckek Rank 5 alatt

Közel félmillió mérkőzés adatait gyűjtötte be a HSReplay, amikből már lehet következtetéseket levonni!

Április 9-én rajtolt el a Rise of Shadows kiegészítő és vele együtt a Year of the Dragon. Azóta rengeteg mérkőzést lejátszottak világszerte a játékosok, amikből a HSReplay elkészítette régiónkénti erősorrendjét. Nem sok meglepetés van a top kilenc deck között, de érdemes elemezni a Rank 5 alatti metát!

Nincs új a Nap alatt. Nagyjából tudta mindenki, hogy a Warrior hasít, mint a kengyelfutó gyalogkakukk és hiába próbálják megállítani a prérifarkas cosplayben a Mech Hunterek és Token Druidok, egyelőre nem sok esélyük van Garrosh ellen. Az amerikai és az európai szerveren is kibérelte magának az első két helyet Rank 5 alatt a Control és Bomb Warrior, de az ázsiai szerón sem kell szégyenkeznie, hiába "csak" második és negyedik a toplistán. A Warriorok után jöhet a Tempo Rogue és a Token Druid, amikkel szintén nagyszerűen lehet haladni a Standard ladderen. Amíg a Rogue mindent elver a Warrioron kívül, a Token Druid pont a Tempo Rogue, továbbá a Zoo Warlock ellen indul hátrányból.

A top négyről már esett szó, ezért inkább térjünk rá a kicsit gyengébb, de még így is halálos deckekre. A Zoo Warlock a Token Druid elleni nagyszerű teljesítményének köszönheti sikerét. Gyors, erős és alig kell bele új lap. A Mech és Midrange Hunter megviccelheti simán a Warriorokat, nem véletlen, hogy ott van a top öt környékén mindkét típus, cserében a Token Druid agyonveri Rexxart. A Dragon Warrior érdekes módon felfért a listára, hiába teljesít gyengén az összes népszerű meta deck ellen. A Murloc Shaman talán a leggyorsabb pakli a mostani metában, ezért is népszerű azok körében, akik szeretik a gyors, pörgős meccseket. A Big Shaman inkább csak fun decknek számít, mivel a Warriorok reggelire elfogyasztják, de ettől függetlenül Ázsiában képes volt odaférni az utolsó listás helyre.

Mech Hunter

Kód: AAECAR8EoIADm4UD8ZYD+ZYDDbUDlwjg9QLi9QLv9QK09gK5+AKH+wKY+wL2/QKghQPylgO2nAMA

Zoo Warlock

Kód: AAECAf0GAo+CA5eXAw4w0wHyAfUF2QexCMII9v0C+v4C3IYDxIkD7IwDiJ0DtZ8DAA==

Dragon Warrior

Kód: AAECAQcIognN7wKX8wKS+AKggAPeggOShwOblAMLogSd8ALR9QKBhwOLhwPoiQPsiQOqiwOXlAOalAPolAMA

Murloc Shaman

Kód: AAECAaoIAA/bA/kDpwiTCfbwAur6Ao/7Apz/AvOKA/aKA4yUA7WYA9OYA8aZA/SZAwA=

Midrange Hunter

Kód: AAECAR8EuwWXCO0Jm4UDDagCtQPeBNkH2wmBCsn4AqCFA6SIA7CLA/mWA56dA8edAwA=

Big Shaman

Kód: AAECAaoIBCCiCafuAqCAAw2UA/UE/gWyBp/9Apv/AoqFA72FA/OKA62RA4qUA4+UA8SZAwA=

Ti milyen rankig kúsztatok fel a kiegészítő után? Osszátok meg tapasztalataitokat kommentben!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!