Itt az első előzetes a Star Wars Jedi: Fallen Orderhez!

Itt az első előzetes a Star Wars Jedi: Fallen Orderhez!

Egyjátékos móddal érkezik a legújabb Star Wars videojáték!

Hatalmas várakozás övezte a legújabb Star Wars játékot, ami a Respawn Entertainment fejlesztésében készül. Az új Battlefront széria nem váltotta be a reményeket, ezért az EA Star Wars visszakanyarodott oda, ahonnan a Lucas Arts indult még a 2000-s évek elején. Itt az első hivatalos videó a Star Wars Jedi: Fallen Orderről!

 

Az általunk irányított Cal Kestis, akit egyébként a Gotham sorozatból ismert Cameron Monaghan alakít, az Order 66 pusztításának túlélője. Miután felfedezi magában az erőt, rögtön a célkeresztjébe kerül a Second Sisternek, ami nem a Seventh Sister a Clone Warsból, hanem egy másik Inquisitor, de a célja neki is ugyanaz: levadászni a jediket. A közelharci elemekből nem lesz hiány, mivel a fő fókuszt erre a harcmodorra helyezték a fejlesztés során, továbbá elmaradhatatlan a Respawn védjegye, a falon futás is. Miközben a Second Sister elől menekülünk, érdemes elkerülni a Purge Trooperseket is, akik szintén megpróbálnak likvidálni minket. Szerencsére mindig nálunk lesz hű társunk, a fénykardunk (NEM lézerkard), ami folyamatosan fejlődik velünk együtt. Egyedi kombókat tanulhatunk meg a Jedi Training során, amikben a fegyverünknek és az Erőnek is lesz szerepe.

Egyelőre nagyon vagányul fest a játék, izgalmas a történet, de ne felejtsétek el a három aranyszabályt, ami a túlélés alapjául szolgál.

  1. Nincs előrendelés!
  2. Ne ragadjon el a hype!
  3. Várj a kritikákra!

Ha ezeket megfogadod, nagy baj nem érhet! A single player (!) játék megjelenési dátumát is leleplezte az EA. PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en is pörgethetjük majd, 2019. november 15-től!  Nektek hogy tetszik a videó alapján a Fallen Order? Írjátok le véleményetek kommentben!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!